Petru Sigartău: Una din priorităţile mele este să dau Bistriţei un aspect modern şi curat

Dragi bistriteni, una din prioritatile mele este sa dau Bistritei un aspect modern si curat.
Avem nevoie de strazi modernizate si un plan complex de estetizare. In acest sens, intentionez extinderea retelelor de utilitati, extinderea si modernizarea drumurilor care deservesc marile fabrici, reabilitarea si modernizarea strazilor, amenajarea trotuarelor,identificarea solutiilor pentru asigurarea necesarului de parcari, si nu in ultimul rand, incurajarea transportului alternativ, prin alcatuirea unor trasee viabile destinate biciclistilor.
Drumul,trotuarul, iluminatul, cladirile de la intrarea si iesirea din oras vor arata altfel, astfel incat sa creeze o impresie de neuitat turistului, iar acesta sa-si doreasca sa revina in oras.
PENTRU CA SE POATE MAI BINE!
Petru Sigartău

Comentarii

12/05/16 10:11
locuitorul

Draga Sigartau nu ai cum sa extinzi strazile spre fabrici!!!!!

Acum pe aceste strazi sunt case si proprietati particulare. Acum aceste strazi au nevoie trotuare civilizate (pe ambele parti). Deasemnea au nevoie de piste de biciclete(pe ambele parti) , pe care oameni sa se deplaseze civilizat de acasa la munca.

Am o inrebare pentru tine in legatura cu extinderea strazilor pe care o vrei tu: Esti deacord cu cedarea spatiului din str. Lucian Blaga pana pe treptele comsig (spatiu unde va expuneti masinile), spatiu necesar pentru un trotuar civilizate si pista de biciclete?

Sar putea chiar sa fi necesar mai mult spatiu pentru extinderea strazi pe care o vrei tu, ups! ce ne facem atunci?

Poti sa va uiti pe geamul firmei daca i-ti convine acest lucru si nu va fi greu sa raspunzi.

Daca taceai filozof ramneai!

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5