Pietoni neatenţi, accidentaţi pe străzile municipiului

Două persoane au fost rănite uşor în accidente rutiere petrecute pe raza municipiului Bistriţa, în prima zi a lunii octombrie. O minoră şi o persoană de vârsta a treia care nu s-au asigurat corespunzător înainte de a traversa au fost acroşate de autoturisme, în ambele situaţii vina aparţinând pietonilor.

Un prim accident s-a produs miercuri dimineaţa, pe strada Rodnei, când o fetiţă nesupravegheată de părinţi s-a angajat în traversarea străzii fără să se asigure şi prin loc nepermis. Un alt eveniment rutier s-a petrecut pe B-dul Republicii, Gavrilă H. (86 ani) fiind accidentat pentru că a încercat să traverseze strada prin loc nepermis.

În ambele situaţii cercetările sunt efectuate de poliţiştii Biroului de Siguranţă a Circulaţiei în mediul urban, precizează purtătorul de cuvânt al IPJ, inspectorul Raluca Moldovan.

“Poliţiştii bistriţeni reiterează mesajul preventiv adresat pietonilor de a circula cu prudenţă maximă şi de a se asigura regulamentar înainte de a trece strada, pentru a nu fi victima unor evenimente rutiere. Acelaşi îndemn la atenţie sporită în trafic le este adresat tuturor şoferilor” menţionează aceeaşi sursă.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5