Piste de biciclete şi locuri de joacă în cartierele Unirea şi Viişoara

Fie că este vorba de locuri de parcare, locuri de joacă, parcuri industriale sau de străzile care traversează municipiul, cert, vom avea un nou oraş, care va atrage turişti şi „lume bună”.

Aceste lucruri nu le spunem noi, ci le spune chiar Andrei Rusu, unul dintre viceprimarii Bistriţei, care promite bistriţenilor, piste de biciclete, dar şi spaţii de joacă pentru copii.

În cadrul conferinţei de presă a organizaţiei municipale PNL Bistriţa, viceprimarul, Andrei Rusu, a făcut public, planul de bătaie, privind amenajarea unor spaţii de joacă şi piste de biciclete în cartierele Unirea şi Viişoara.

,,Am aprobat, miercuri, în cadrul Comisiei tehnico-economice studiul de fezabilitate privind amenajarea unor zone de agrement în cartierele Unirea şi Viişoara. În prima etapă dorim să amenajăm piste de biciclete în aceste două cartiere, care vor fi legate de un traseu ce va străbate şi oraşul, cel mai probabil pe malul Râului Bistriţa”, a afirmat viceprimarul Andrei Rusu.

Studiul de fezabilitate urmează a fi supus în curând votului Consiliului Local. Potrivit viceprimarului Andrei Rusu, investiţia s-ar ridica la un milion de euro, fonduri care ar urma să fie atrase, în cea mai mare parte, de la Fondul de Mediu.

Comentarii

10/06/11 11:43
Vizitator

Domnule Rusu... si Dvs faceti exact ca si ceilalti fosti primari: promiteti ca veti face una sau alta, fara sa aveti "puterea" sa realizati acest lucru. Ce va veti face, daca "planurile Dvs." nu vor fi votate in Consiliul Local ? Iar "aburiti " cetatenii cu promisiuni nesigure ?
Mai bine spuneti-ne ca daca veti fi ales in calitate de primar, aveti "intentia" sa intocmiti proiecte si sa solicitati asemenea "amenajamente"... care... desigul ar fi foarte utile pentru noi . Primaria face eforturi considerabile sa "astupe" gaurile din cartiere si pe strazile secundare, dara-mi-te sa mai faca "piste ptr biciclete". Pe unde veti face asta ? Veti desfiinta trotuarele, veti amesteca pietonii cu biciclistii, sau desfiintati spatiile verzi adiacente carosabilului... ? Cu ce bani ? Fiti mai realisti in ceea ce promiteti si recunoasteti ca promisiunile Dvs n-au nici o aplicabilitate ptr ca , dupa Legea romaneasca, IN CALITATE DE PRIMAR, NU AVETI NICI O PUTERE DE DECIZIE in investitii si in utilizarea banilor publici. Cu sinceritate ptr Dvs...

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5