Ploaia nu a oprit ”Marșul Învierii”. Sute de bistriţeni, pe străzi, alături de Radu Moldovan, Ioan Deneş, Ioan Repede, Nicolae Moldovan,Ovidiu Crețu

"Pentru cel de-al VIII-lea an consecutiv, am participat la ”Marșul Învierii”, organizat în fiecare sâmbătă dinaintea marii Sărbători a Învierii Domnului Nostru Iisus Hristos de Bisericile Penticostale și Baptiste din județul nostru. Ploaia nu a fost un impediment pentru câteva sute de oameni care s-au rugat pentru binele lumii, a României și a județului Bistrița-Năsăud" spune preşedintele consiliului Judeţean, Emil Radu Moldovan.
La Marşul organizat de Bisericile Bisericile Baptistă şi Penticostală, sute de oameni au mers pe traseul Kaufland – Bd. Independenţei – Str. Gării – Bd. Decebal – Str. Crinilor – Piaţa Petru Rareş – pietonalul Liviu Rebreanu – Palatul Culturii, însoţiţi de președintele Consiliului Județean Bistrița-Năsăud, Radu Moldovan, senatorul Ioan Deneş, managerul Rombat, Ioan Repede, primarul Becleanului, Nicolae Moldovan, însoţiţi de acorduri de fanfară şi de mesaje din biblie.
Pe scena din fața Palatului Culturii au luat apoi cuvântul primarul Ovidiu Crețu şi președintele CJ Radu Moldovan.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5