Costel Busuioc, la Marsul Învierii alături de bistriteni

Tenorul se afla pentru a treia oara la Bistrita

Costel Busuioc, talentul descoperit la un concurs international, impresionand o lume interaga, a fost prezent la Marșul Învierii la Bistrița, alături de aproximativ 2000 de creştini.
Marșul Învierii, organizat bisericile penticostale și baptiste din Bistrița s-a derulat pentru a patra oară şi a pornit în jurul orei 14:00 din zona Kaufland, continuând pe traseul Bd. Independenței – str. Gării – Bd. Decebal – str. Crinilor – Pța. Petru Rareș, Pietonalul Liviu Rebreanu.
Ploaia nu i-a împiedicat pe bistriţeni să urmeze traseul, rugăciunea finalizându-se cu un concert extraordinar. Costel Busuioc, alături de fanfara bisericii baptiste dirijată de Cornel Moldovan și corul bisericii.
Dintre cei prezenţi îi amintim pe deputatul Radu Moldovan, primarul Ovidiu Crețu, viceprimarul George Avram, primarul orașului Beclean – Nicu Moldovan.
Costel Busuioc a cântat "Hristos a înviat!", "Tatăl Nostru", "Blândul păstor!" etc.
Iubitor al muzicii de operă și cântăreț fără studii de specialitate, Busuioc a încercat în mai multe rânduri, fără succes, să își facă intrarea în lumea operei. Pentru a-și întreține familia, s-a angajat ca muncitor în Spania, unde a participat la concursulmuzical Hijos de Babel (span „fiii Babilonului”), emisiune dedicată emigranților stabiliți pe pământ spaniol. La începutul anului 2008 a fost anunțat drept câștigător. Rezultatul a implicat încheierea unui contract între Busuioc și casa de discuri Sony BMG, astazi Sony Music Entertainment. „Vreau să fac în România o școală biblică: nu una de călugări sau de maici, ci pentru redirecționarea tinerilor. Și aș vrea să fac o tabără, unde să meargă toată vara copiii săraci, fără să plătească un ban. Asta pentru că vreau să le ofer ceea ce nu am avut eu. Când eram copil, mă uitam după autocarul care îi ducea pe colegii mei în tabere și în excursii, iar eu râmăneam acasă. Nu am să uit niciodată asta”, declară Busuioc.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5