Costel Busuioc: Îi mulţumim Domnului Iisus fiindcă a binevoit să se nască pentru noi ! Vezi ce a spus primarul Ovidiu Creţu

sursa Bistrita Culturala

În Biserica Evanghelică au avut loc momente înălțătoare, tenorul Costel Busuioc a încântat numerosul public bistriţean, venit să îl asculte într-un recital de colinde şi cântece de Crăciun. Fiind pentru a patra oară la bistrița, artistul a spus în deschiderea concertului: „Sunt onorat să fiu la Bistriţa în această biserică frumoasă. Îi mulţumim Lui Dumnezeu pentru că el a pregătit această minune pentru noi şi Domnului Iisus fiindcă a binevoit să se nască pentru noi”.
La evenimentul organizat de Primăria Bistrița și Centrul Cultural Municipal ”George Coșbuc”, au participat și oficialitățile orașului, în frunte cu primarul Ovidiu Teodor Crețu, care a recunoscut că și-a dorit foarte mult un astfel de concert, de Crăciun, în Biserica Evanghelică, chiar dacă în ”Teatrul de Vară” ar fi fost mai cald. Tot domnul primar a ținut să facă o mărturisire, spunând numerosului public prezent, că Biserica Evanghelică este locul în care se simte cel mai bine și se refugiază de fiecare dată când are cinci minute libere sau când își termină treaba la Primărie. „Bun venit tuturor în catedrala bistriţenilor. E nemaipomenit să fii în Biserica Evanghelică. Atunci când am cinci minute libere sau când plec de la serviciu, prefer să intru pentru că simţi că tot ce înseamnă Bistriţa se concentrează în acest punct. De aceea, şi concertul acesta este unul special, de aceea şi dumneavoastră, îmbrăcaţi corespunzător, aţi venit totuşi la acest concert”, a spus primarul municipiului Ovidiu Teodor Crețu.
Concertul a fost deschis de Corul Bisericii Baptiste „Golgota”, dirijat de Cifor Teofil, și având-o pe doamna Claudia Nemeti la pian. A continuat cu câteva piese de muzică clasică interpretate de referentul Centrului Cultural Municipal, Florin Vlad - vioară - fiind ajutat de domnul Cristian Lepădatu - pian - și a culminat cu recitalul cunoscutului tenor Costel Busuioc, care a început cu un colind tradiţional „La Vifleem” și a continuat cu un colind scris în închisorile comuniste, recitalul său incluzând și alte cântece de Crăciun, dar şi arii din opere celebre.
În finalul concertului, vedeta serii, tenorul Costel Busuioc a transmis un frumos mesaj de sărbători pentru toți bistrițenii: ”Le doresc ca Sfânta sărbătoare a nașterii Mântuitorului să le aducă multă lumină, multă blândețe și dragoste de aproape și le doresc ca anul nou să le aducă un an mai prosper și multe multe binecuvântări”.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5