PSD: ,,Trădare, dar să ştim şi noi…”

PNL: ,,Noi nu am acuzat de trădare pe nimeni…”

La şedinţa extraordinară de vineri a Consiliului Judeţean, când a fost votat bugetul pe 2009 , au fost prezenţi doar patru din cei şase consilieri judeţeni PNL, adică Mihai Bumbu, Ioan Deneş, Luca Peter şi Anton Vlad. Au lipsit Dorin Popescu şi Dorel Coc.

Social-democratul Nicolae Moldovan i-a acuzat pe consilierii judeţeni PNL de trădare, şi de faptul că au trecut peste înţelegerea cu PSD.

,,Oamenii, când e vorba de bani, foarte uşor trădează. Din cauza unor sume de bani, au venit şi s-au vândut, încâlcând o înţelegere”, a declarat Nicolae Moldovan.

Contactat telefonic, consilierul judeţean PNL Mihai Bumbu ne-a precizat: ,,La şedinţa extraordinară a CJ de vineri, au fost prezenţi doar patru consilieri PNL, deoarece în momentul în care a fost convocată şedinţa, doi dintre colegii noştri, Dorin Popescu şi Dorel Coc, erau angrenaţi în deplasări în ţară şi străinătate. Unul era în Bucureşti, iar altul în Austria. Tot ceea ce am votat, a fost cu asentimentul lor. Referitor la afirmaţiile domnului Nicu Moldovan cum că am fi nişte trădători, vreau să spun doar atât: <>. Am luat decizia de a ne prezenta la şedinţa de CJ şi de a vota bugetul, pentru că am considerat că este o nevoie imperioasă pentru unităţile administrative din judeţ. Nu puteam merge pe o nepăsare, pe o amânare continuă. În ceea ce priveşte faptul, că am ciuntit doar din bugetul a nouă primării PNL, am făcut acest lucru pentru comuna Prundu Bârgăului, unde fondurile erau insuficiente pentru cerinţele unei asemenea localităţi. Am luat doar de la primării PNL, pentru că am vrut să fim fair-play” a precizat Mihai Bumbu.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5