A început campania electorală

PNL: „Nu vrem să avem o campanie murdară”

Campania electorală pentru alegerile parlamentare a început ieri, partidele politice apelând la toate mijloacele de comunicare în tentativa de a câştiga simpatia alegătorilor, de la afişul stradal la publicitatea pe internet. Liberalii îşi doresc ca mesajul lor să fie unul de bun simţ, deoarece candidaţii PNL sunt oameni profesionişti care au ceva de transmis opiniei publice. „Nu vrem să avem o campanie murdară! Le solicit competitorilor să fie decenţi. Opinia publică este sătulă de minciuni. Ne dorim o confruntare pe proiecte, şi fie ca cel mai bun să câştige!”, a anunţat liderul judeţean Ioan Turc, candidatul PNL pentru Camera Deputaţilor pe Colegiul 1.

Valer Bindea, candidatul PNL pentru Senat pe Colegiul 1, un om cu experienţă politică, în prezent secretar de stat în Ministerul Muncii a făcut public un sondaj de opinie realizat în colegiul în care candidează, şi a declarat în cadrul conferinţei de presă că atunci când faci o campanie electorală, trebuie să utilizezi toate tipurile de comunicare, altfel se pierde undeva, ceva: „În urma sondajului de opinie comandat de mine pe Colegiul 1 unde candidez, PNL a obţinut 21%, PSD 17%, PD-L 16,5%. Sunt foarte mulţi nehotărâţi, 35%”, spune Valer Bindea. Bindea a făcut trimiteri şi la ceilalţi contracandidaţi, Adriana Pană- PSD şi Ioan Sbârciu - PD-L. „Cei mai mulţi alegători, 80% dintre ei doresc candidaţi bărbaţi, doar 20% ar alege o femeie, iar de Ioan Sbârciu nu au auzit deloc.”

Pe Colegiul 2 pentru Senat, liberalii l-au aruncat în luptă pe Valer Sîmihăian, cunoscut ca şi om de afaceri, şi preşedintele Asociaţiei Patronatului în Turism. „ Încep campania electorală odată cu votul uninominal. Sunt bucuros să intru în alegeri cu un partid care nu doreşte să cumpere voturi cu pomeni electorale”, afirmă Sîmihăian.

Ioan Deneş, candidatul PNL pentru Camera Deputaţilor pe Colegiul 2 a declarat că ceilalţi contracandidaţi vor avea surprize neplăcute, din pulsul pe care a reuşit să îl ia din teritoriu. „De fapt, bătălia se duce între doi pesedişti şi un liberal, iar când doi se luptă, al treilea câştigă”, a completat Ioan Deneş.

Dorin Popescu, fost prefect şi deputat, a revenit în politică anul trecut, şi acum la alegerile din toamnă îşi doreşte să câştige un post de deputat pe Colegiul 3. „ Sunt convins că cei din Colegiul 3 vor să-şi aleagă un om al locului. Am încredere în maturitatea electoratului, deoarece lumea este informată”, a încheiat Popescu.

Ioan Ţintean, candidatul PNL pentru Camera Deputaţilor pe Colegiul 4 este unul dintre cei mai vechi membri de partid. În cadrul întâlnirii cu jurnaliştii, Ioan Ţintean a dat dovadă de fair-play, urându-le succes şi celorlaţi colegi angrenaţi în bătălia electorală. „Am încredere că la nivel de judeţ, campania se va solda cu rezultate foarte bune. Nu ne vom lansa într-o campanie murdară, dar dacă voi fi atacat nejustificat, voi răspunde la aceste atacuri”, a precizat Ţintean.

Liberalii au început campania electorală cu gânduri mari, fiind convinşi că PNL va obţine la alegerile parlamentare, cel mai bun rezultat de după revoluţie încoace.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5