Ioan Ţ: "La ce înseamnă campania uninominală, nu ştiu dacă m-aş încumeta încă o dată (...)Este o muncă infernal de grea

Când pronunţi numele Ioan Ţintean, te gândeşti imediat la Direcţia de Finanţe Publice, dar şi la unul dintre cei mai vechi membri ai PNL. În cursa pentru alegerile parlamentare, Ioan Ţintean s-a înscris ca şi candidat pentru Camera Deputaţilor în Colegiul 4, un colegiul cu 22 de comune, cu adversari puternici, printre care şi Ioan Andreica, contracandidatul PD-L. Cu toate acestea, Ţintean nu s-a lăsat descurajat, şi a început o campanie electorală,altfel, o campanie elegantă şi cu bun-simţ. „Cu toate că am mai făcut patru campanii, alături de colegii mei de partid, campania uninominală presupune o muncă, infernal de grea. Per ansamblu, campania a decurs normal. M-am întâlnit cu 63% din electoratul din cele 22 de comune, cu 20 de primari. Au lipsit de la întâlnirile electorale, doi primari, cel din Leşu Ilvei, şi primarul comunei Cetate. Aceşti primari mai trebuie să înveţe regula celor şapte ani de acasă,şi nu au înţeles că, nu este o competiţie între persoane, în principal. În schimb, mulţumesc contracandidaţilor care au dus o campanie, fără atac la persoană, cu mici sincope din partea lui Ioan Aure Rus, candidatul PRM”, a declarat Ioan Ţintean, candidatul PNL pentru Camera Deputaţilor în Colegiul 4.

În ceea ce priveşte problemele identificate în teritoriu, Ioan Ţintean a precizat că în mediul rural, problemele sunt cam aceleaşi, indiferent de zonă: insuficienţa câştigului mediu pe cap de locuitor, infrastructura, lipsa vieţii sociale şi culturale. „Sunt comune, unde nu se întâmplă nimic. Totuşi în mediul rural, se detaşează speranţa că votul uninominal va aduce o schimbare. Am convingerea, că 50% din oamenii de la ţară vor merge la vot”, a precizat Ioan Ţintean.

Cât despre un pronostic, Ţintean ştie sigur că va ieşi câştigător în satul Archiud, în urma unui sondaj realizat de o studentă, cu origini în Archiud: „În rest, nu am comandat sondaje de opinie. Mă interesează doar să îmi câştig colegiul, pentru că a fost o luptă extrem de grea”, a încheiat Ioan Ţintean.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5