Ţintean, despre conservatori: Nu sunt nemulţumit, dar mi-aş dori să muncească mai mult

Nu sunt nemulţumit, dar mi-aş dori să muncească mai mult, să se implice mai tare în tot ceea ce face PNL. La ora actuală, PNL şi PSD au echipe care aleargă din comună în comună, echipe conduse de vicepreşedintele PNL Stelian Dolha şi social-democratul Daniel Suciu, cu un proiect intern al USL, şi se aşează la masă cu liderii locali, şi le aduc la cunoştinţă cu ce au voie să facă sau să nu facă în campanie, a afirmat liderul PNL B-N, deputatul Ioan Ţintean, vineri, în cadrul unei conferinţe de presă.

La întrebarea unui jurnalist câte locuri vor reveni conservatorilor, în judeţul nostru, deputatul Ioan Ţintean a răspuns că, mai întâi ar trebui să muncească ceva mai mult, să se implice mai mult, şi mai apoi să emită pretenţii la vreo funcţie.

Liderul liberal a precizat că totuşi exisă comune, unde conservatorii vor merge cu candidaţi proprii.

,, Protocolul nu spune ce locuri trebuie să ocupe conservatorii. Dacă vom vedea că muncesc, până acum îi aştept, au nişte comune, unde au oameni destui de buni, şi am convenit cu liderul PSD Radu Moldovan şi liderul PC Sorin Mareş să meargă cu oamenii lor.

De exemplu, viceprimar la Leşu Ilvei, la Teaca, să vedem. (…)Personal, îl încurajez pe domnul consilier PC Ioan Păcurari să candideze la Primăria Teaca. Nu ştiu dacă va avea suficient curaj”, a menţionat Ioan Ţintean.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5