Polei pe drum, dar şi viteză! 16 permise reţinute în judeţ pentru depăşirea vitezei regulamentare cu mai mult de 50 de km/h

Având în vedere faptul că viteza excesivă și cea neadaptată la condițiile de drum se află în topul celor mai frecvente cauze generatoare de accidente rutiere în județul nostru, polițiștii rutieri desfășoară în mod constant acțiuni la care folosesc și aparate radar.

Ieri, 9 ianuarie a.c., pentru preîntâmpinarea producerii unor evenimente grave, având în vedere și condițiile meteo, poliţiştii Serviciului Rutier au acţionat cu aparate radar pe DN 17 și DN 15 A, unde au depistat 16 conducători auto care au depăşit cu mai mult de 50 de km/h viteza legală.

Astfel, au fost aplicate 25 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de peste 16.000 de lei conducătorilor auto care au încălcat normele rutiere în vigoare. De asemenea, poliţiştii Serviciului Rutier au reţinut 16 permise de conducere, toate pentru depăşirea vitezei regulamentare cu mai mult de 50 de km/h.

Prin aceste acțiuni, polițiștii bistrițeni urmăresc conștientizarea conducătorilor auto cu privire la urmările deosebit de grave la care se expun atunci când nu respectă prevederile legale privind regimul legal de viteză.

Poliţia bistrițeană vă reaminteşte că VITEZA cauzează şi agravează accidentele de circulaţie. Le cauzează pentru că reduce posibilitatea de manevrare la timp a autoturismului şi le agravează întrucât şocul este mai puternic, iar consecinţele dramatice.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5