Poliţia ne învaţă...

prof. înv. preșcolar Octavia Iuliana Puia

Cea de-a treia zi a ”Școlii Altfel” din Grădinița cu Program Săptămânal ”Dumbrava Minunată” Bistrița a fost rezervată proiectului educațional ”Polițistul-prietenul nostru”.

          Polițiștii de la  prevenire , acțiuni speciale și rutieră din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bistrița-Năsăud, au venit în grădinița noastră. Aici, peste 150 de preșcolari îi așteptau cu nerăbdare și curiozitate pentru a-i vedea și a învăța cât mai multe lucruri de la aceștia.

            Copiii au aflat cum să-și protejeze bunurile, iar surpriza cea mare a fost, Lord, câinele-polițist care a fost îndelung aplaudat de preșcolari pentru prinderea ”hoțului”. Polițiștii le-au prezentat preșcolarilor mașina de poliție și le-au permis acestora să intre și să cunoască și aparatura pe care aceasta o are în dotare.

           Copiii din cele 8 grupe care au luat parte la acestă activitate au participat și la concursul de desene pe asfalt propus de  polițiști, la final copiii fiind premiați cu baghete pentru baloane de săpun.

           Chipurile fericite din jurul nostru au făcut ca eforturile celor care au inițiat acest proiect, doamna director  Sava Margareta  alături de colectivul educatoarelor Grădiniței cu Program Săptămânal ”Dumbrava Minunată” Bistrița(Nicolae Anamaria, Șandor Măriuța, Baltă Loredana, Precup Simida, Dragoș Alina, Mureșan Ana-Maria, Seserman Ioana, Puia Octavia Iuliana, Pașca Irina, Moldovan Paula, Barna Mariana, Silaș Valentina)  și Grădinița cu program Normal Nr. 8 Bistrița (Ichim Cristiana și Murar Chivuța) să fie răsplătite.

           Mulțumim tuturor  persoanelor implicate din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bistrița-Năsăud pentru organizare și sprijin!          

      

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5