Poliţia organizează concurs pentru şef de post la Nuşeni, Livezile şi Miceştii de Câmpie!

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Bistriţa-Năsăud organizează examen/concurs pentru ocuparea a trei funcţii de şef post, cu recrutare din sursă internă, la Postul de poliţie comunal Miceştii de Câmpie,  Postul de poliţie comunal Livezile şi Postul de poliţie comunal Nuşeni.

În vederea înscrierii şi participării la examen/concurs, agenţii de poliţie trebuie să îndeplinească cumulativ, o serie de condiţii, şi anume să aibă studii medii, cu diplomă de Bacalaureat, să aibă 2 ani vechime în Ministerul Afacerilor Interne; să aibă 2 ani vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei; să fie declarat «apt medical» şi «apt» la evaluarea psihologică organizată în acest scop; să nu fie cercetat disciplinar, să nu se afle sub efectul unei sancţiuni disciplinare sau faţă de acesta nu a fost pusă în mişcare acţiunea penală;  să fi obţinut calificativul de cel puţin «bine» la ultimele două evaluări anuale de serviciu;  să îndeplinească cerinţa specifică prevăzută în fişa postului, respectiv să deţină/să obţină certificat de acces la informaţii clasificate, nivelul „Secret de Serviciu”;  să deţină/să obţină avizul de organ de cercetare al poliţiei judiciare; să deţină/să obţină avizul de poliţist rutier şi  să deţină permis de conducere categoria “B”.

Examenul/concursul va avea loc la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bistriţa-Năsăud, la data de 19.09.2018, iar proba  de  concurs va consta într-un interviu structurat pe subiecte profesionale care se înregistrează audio şi/sau video.

Aprecierea rezultatului final al interviului pe subiecte profesionale se face cu note de la 1 la 10. Este declarat „admis” candidatul care are nota cea mai mare şi este notat cu cel puţin 7.00.

În situaţia în care, mai mulţi candidaţi au obţinut aceeaşi notă, este declarat „admis” la concurs candidatul care are cea mai mare vechime în specialitatea postului scos la concurs.

Dacă mai mulţi candidaţi au aceeaşi vechime în specialitatea postului scos la concurs, este declarat „admis” candidatul care are cea mai mare vechime în studiile necesare postului scos la concurs.

Înscrierile la examen/concurs se fac, în zilele lucrătoare, la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bistriţa-Năsăud - Serviciul Resurse Umane, pe bază de raport (anexa nr.4 la prezentul anunţ), până la data de 30.08.2018, orele 14.00.

 

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5