Poliţiştii au aplicat 25 de amenzi unor operatori economici! Alcool sanitar confiscat

Prevenirea faptelor ilicite din domeniul comerțului și prestărilor de servicii către populație este în atenția polițiștilor de la Serviciul de Investigare a Criminalității Economice.

"Ieri, 11 mai a.c., polițiștii de la Investigarea Criminalității Economice au acționat ieri, 11 mai a.c., pentru prevenirea faptelor ilicite din domeniul comerțului și prestărilor de servicii către populație, ocazie cu care au efectuat verificări și controale de specialitate la 30 de operatori economici, persoane fizice și juridice din județ.

Pentru neregulile constatate, au fost aplicate 25 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 50.000 lei, toate pentru nerespectarea prevederilor Legii 12/1990, privind protejarea populaţiei împotriva unor activităţi de producţie, comerţ sau prestări de servicii ilicite. Ca măsură complementară, s-a dispus confiscarea a 6 flacoane de alcool sanitar și a sumei de 50 lei", se arată în informarea Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bistriţa-Năsăud.

Reamintim că dispozitivul de ordine și siguranță publică acționează pentru prevenirea și limitarea răspândirii noului Coronavirus (COVID 19), dar și pentru a preveni și combate ilegalitățile de orice fel.

 

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5