Popas la Ciurgăul din Căian

Primarul Paul Ştir vă urează bun venit în comuna Căianu Mic

Primarul Paul Ştir a amenajat în comuna Căianu Mic un loc de odihnă, unde atât sătenii, cât şi cei care trec prin frumoasa zonă de pe Valea Ţibleşului îşi pot stâmpăra setea cu apă de izvor.
Zona numită “La Ciurgău” a căpătat altă înfăţişare odată cu venirea primăverii. Administraţia locală a amenajat, aici, un foişor, un leagăn, dar şi jardiniere pentru flori. Astfel intrarea în localitatea Căianu Mic a căpătat un alt aspect. Şi de la izvorul natural se poate lua acum apă în condiţii mult mai bune, “ mulţi domni de la oraş vin aici să îşi umple sticlele cu apă limpede şi rece”, după cum ne spune un localnic ce se odihneşte cu fetiţa pe balansoar. O răstignire străjuieşte la popasul creştinilor.
După ce primarul comunei Căianu Mic, Paul Ştir, a comandat 14 indicatoare la intrarea şi ieşirea din satele aparţinătoare, care pe lângă denumirea localităţii, au inscripţionat şi dictonul “Nimic fără Dumnezeu”- «Nihil sine Deo», acum două banere ne întâmpină pe arterele principale la intrarea şi ieşirea din comună. La intrarea în comună stă scris “Primarul Paul Ştir vă urează bun venit în comuna Căianu Mic”, iar la ieşire “primarul Paul Ştir vă urează drum bun şi vă mulţumeşte că aţi vizitat comuna Căianu Mic”
“ Încercăm să aducem un plus de frumuseţe comunei prin amenajarea unor locuri de recreere cum este cel de la Ciurgău, realizat săptămâna trecută. În ceea ce priveşte banerele cred că este normal să le urăm bune venit în comuna noastră celor care ne vizitează, aşa cum fac gazdele ospitaliere”, a decarat pentru Răsunetul, primarul Paul Ştir.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5