În premieră, 14 însemne cu dictonul “Nimic fără Dumnezeu” pentru satele din comuna Căianu Mic

Primarul comunei Căianu Mic, Paul Ştir, a comandat 14 indicatoare la intrarea şi ieşirea din satele aparţinătoare, care pe lângă denumirea localităţii, au inscripţionat şi dictonul “Nimic fără Dumnezeu”- «Nihil sine Deo». Această expresie este şi motto-ul monarhiei române, fiind pusă în discuţie introducerea ei ca deviză a statului român.
Până atunci, administraţia din Căian este prima care se poate mândri că a pus aceste însemne în Căianu Mic, Căianu Mare, Dobric şi Ciceu Poieni. “Orice comunitate trebuie să se afle sub grija Celui de Sus. Dacă nu crede în Dumnezeu este o comunitate moartă. Nimic nu se poate face fără voia Lui, de aceea ne-am gândit că este bine să transmitem acest mesaj tuturor celor care sunt sau trec prin comuna noastră”, a decarat pentru Răsunetul, primarul Paul Ştir.

Comentarii

09/12/13 22:52
dezideriu

Codul rutier art. 30 - (4) Mijloacele de semnalizare rutiera, precum si alte dispozitive speciale de acest fel se asigura, se instaleaza si se întretin prin grija administratorului drumului public respectiv ori al caii ferate, dupa caz. Instalarea mijloacelor de semnalizare rutiera si a dispozitivelor speciale se executa numai cu avizul prealabil al politiei rutiere. Sunt si sanctiuni.

11/12/13 12:07
Vizitator

"Nihil sine deo". Ideea nu e rea. Dimpotriva, ar trebui insusita si de alti primari care ar putea atrage intr-un fel atentia asupra localitatilor pe care le pastoresc. Evident, nu cu acelasi dicton. Ar putea fi utilizate anumite particularitati prin care se remarca localitatea respectiva. Spre exemplu: "COLIBITA -Perla Calimanilor" sau "BISTRITA -Poarta Transilvaniei", etc.

13/12/13 23:21
allin

ieee...chiar şi ipocrizia, vicleşugul, lăcomia de avere şi trufia...se fac„cu Dumnezeu" in comuna asta şi mai ales în Dobricu cu 97% creştini penticostali...

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5