Administraţie Publică Locală

Paul Ştir: Satele noastre vor fi curate de sărbători

Comuna Căianu Mic se pregăteşte de sărbătoare. 30 de locuitori care beneficiază de ajutor social au adunat deşeuri menajere de pe marginea drumurilor, din locurile publice, dar şi din zona râurilor sau a pădurilor.
„Primăria doreşte ca toate satele să fie curate de sărbători, motiv pentru care am demarat această acţiune. În Căianu Mic, Căianu Mare, Ciceu Poieni, Dobric am avut acţiuni de ecologizare pentru a avea un mediu mai sănătos” declară primarul Paul Ştir.
S-au adunat 15 tone de deşeuri care vor fi transportate la depozitul de la Tărpiu. O astfel de acţiune va avea loc şi pe 9 mai, de ziua curăţeniei generale în Bistriţa-Năsăud autorităţile din Căian vor avea astfel de acţiuni de salubrizare a cursurilor de apă şi nu numai.
„ Primăvara se arată frumoasă la Căianu Mic. Cei plecaţi departe se întorc acasă de Sfintele Sărbători. Îi aşteptăm cu drag, într-o comună care arată tot mai bine pe zi ce trece. Tuturor locuitorilor de la Căianu Mic şi din judeţ le doresc sărbători cu pace şi bucurii” transmite primarul Paul Ştir.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5