Ştefan Hruşcă, într-un recital de zile mari la Căianu Mic. Surprizele primarului Paul Ştir nu se opresc aici. Vestiţii Georgiana Lobonț şi Alexandru Pop vin cu colindul, iar de Revelion va avea loc un spectaculos foc de artificii !

Primarul Paul Ştir organizează, de Sărbători, evenimente frumoase ce aduc lumină în sufletul locuitorilor din comuna Căianu Mic. De Sfântul Nicolae a avut loc spectacolul derulat pentru cei mici şi cei mari din comună, prilejuit de aprinderea luminilor de sărbători. Cu acest prilej, sute de copii s-au bucurat şi de spectacolul „Poveste cu lipici pentru cei mici”, susţinut de trupa Sclipirici şi de nenunărate cadouri.
A urmat acțiunea ”Colind caritabil”, în care căienarii au dovedit că dar din dar se face RAI...Ansamblurile folclorice din Căianu Mic, Cetate, Budești și Bistrița, coordonate de coregraful Adrian Paşcu au pornit colindând prin sat, cu sprijinul primarului Paul Știr reuşind să adune aproximativ 6 tone de alimente pentru oamenii nevioaşi.
„ Acțiunea noastră, colind caritabil, a fost o reușită datorită implicării fiecăruia dintre dumneavoastră și am dat dovadă incă o dată că suntem o comunitate unită! Oricâte cuvinte aș folosi, pentru a descrie frumusețea acestui eveniment, ar fi insuficiente! Împreună cu sute de copii, îmbrăcati în costume populare, însoțiți de părinți, am vestit Nașterea Domnului nostru Isus Hristos în localitățile Căianu Mic și Căianu Mare! Apreciez enorm implicarea dumneavoastră si faptul că ne-am unit cu toții, într-un număr atât de mare, pentru a face o bucurie semenilor noștri aflați în nevoie! S-au adunat produse alimentare si haine într-o cantitate foarte mare și vreau să vă asigur pe toți că aceste daruri vor ajunge acolo unde chiar este nevoie de ele! Multumesc tuturor celor care ați dat o mână de ajutor, copiilor și părintilor implicati in acțiunea de colind caritabil, corpului profesoral implicat, colegilor din cadrul primăriei, consilierilor locali prezenti, care au susținut activ această acțiune, iar în mod special vreau să-i mulțumesc prietenului meu, Pascu Alexandru Adrian, alături de care am pus bazele acestei acțiuni de suflet! În zilele următoare veți afla și cine sunt beneficiarii darurilor oferite de către dumneavoastră! Mulțumesc Bunului Dumnezeu că m-a așezat în mijlocul unei comunități atât de minunate! Vă mulțumesc din toată inima și cred cu tărie că Cel de sus va răsplăti binefacerea fiecăruia” a spus, la finalul evenimentului, primarul Paul Ştir.
Duminică, în premieră, pe Valea Ţibleşului a ajuns vestitul colindător Ştefan Hruşcă, într-un concert extraordinar realizat de Primăria şi Consiliul Local Căianu Mic. Sub genericul „Acasă de Crăciun”, la Căminul Cultural Căianu Mic s-au bucurat toţi iubitorii tradiţiilor de iarnă să colinde împreună cu Ştefan Hruşcă.
„Momente înălțătoare la Căianu Mic! Concertul de colinde “Acasă de Crăciun”, susținut de celebrul interpret Ștefan Hrușcă, în Căminul Cultural din Căianu Mic, a fost un eveniment plin de emoție, în care, sute de persoane adunate la un loc, am avut ocazia să vestim împreună Nașterea Domnului nostru Isus Hristos! Mulțumesc maestrului Ștefan Hrușcă pentru momentele pline de har pe care ni le-a oferit, domnului Emil Radu Moldovan-Președintele Consiliului Județean Bistrița-Năsăud pentru prezență și pentru susținerea organizării acestui eveniment, precum și pentru sprijinul permanent acordat dezvoltării comunei nostre!Vreau să aduc felicitări și grupului “Micii chitariști”, coordonat de Pr. Paroh Gherghel Alexandru, care a susținut un moment muzical deosebit în debutul concertului de colinde! Oameni buni, vă multumesc tuturor pentru că v-ați prezentat într-un număr atât de mare! Mulțumesc colegilor mei din cadrul Primăriei și doamnelor învățătoare de la Liceul nostru pentru toată implicarea și Consiliului Local Căianu Mic pentru susținerea acordată! Mulțumim Bunului Dumnezeu pentru toate lucrurile!”, a declarat primarul Paul Ştir.
In data de 26 decembrie, a doua zi de Crăciun, va avea loc Festivalul ce colinde obiceiuri si traditii „Pa la noi pa la Caian”, ediția a IX- a, in cadrul căruia vor colinda grupuri de colindători de la Scoala Gimnazială Dobric si Liceul Tehnologic Ion Caian Romanul, iar invitați speciali vor fi vestiţii Georgiana Lobonț si Alexandru Pop. In noaptea de Revelion va avea loc un spectaculos foc de artificii în centrul comunei, ce va lumina cerul Văii Ţibleşului.
Felicitări primarului Paul Ştir şi echipei lui pentru toate evenimentele frumoase din acest an, pentru realizările administrative ce au făcut din comuna Căianu mic una din cele mai dezvoltate şi frumoase din ţară !

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5