Lună bogată în evenimente la Căianu Mic. După Ştefan Hruşcă, într-un recital de zile mari “ Pa la noi pa la Caian”, a doua zi de Crăciun, Georgiana Lobonț şi Alexandru Pop vin cu colindul. Surprizele primarului Paul Ştir continuă de Revelion !

Primarul Paul Ştir organizează, de Sărbători, evenimente frumoase ce aduc lumină în sufletul locuitorilor din comuna Căianu Mic. De Sfântul Nicolae a avut loc spectacolul derulat pentru cei mici şi cei mari din comună, prilejuit de aprinderea luminilor de sărbători. Cu acest prilej, sute de copii s-au bucurat şi de spectacolul „Poveste cu lipici pentru cei mici”, susţinut de trupa Sclipirici şi de nenunărate cadouri. A urmat acțiunea ”Colind caritabil”, în care căienarii au dovedit că dar din dar se face RAI...Ansamblurile folclorice din Căianu Mic, Cetate, Budești și Bistrița, coordonate de coregraful Adrian Paşcu au pornit colindând prin sat, cu sprijinul primarului Paul Știr reuşind să adune aproximativ 6 tone de alimente pentru oamenii nevioaşi.
Apoi, în premieră, pe Valea Ţibleşului a ajuns vestitul colindător Ştefan Hruşcă, într-un concert extraordinar realizat de Primăria şi Consiliul Local Căianu Mic. Sub genericul „Acasă de Crăciun”, la Căminul Cultural Căianu Mic s-au bucurat toţi iubitorii tradiţiilor de iarnă să colinde împreună cu Ştefan Hruşcă.
In data de 26 decembrie, a doua zi de Crăciun, va avea loc Festivalul ce colinde obiceiuri si traditii „Pa la noi pa la Caian”, ediția a IX- a, in cadrul căruia vor colinda grupuri de colindători de la Scoala Gimnazială Dobric si Liceul Tehnologic Ion Caian Romanul, iar invitați speciali vor fi vestiţii Georgiana Lobonț si Alexandru Pop.
„Prieteni dragi, vă invităm la Festivalul de colinde, tradiții și obiceiuri “ Pa la noi pa la Caian”, ediția a IX-a! Evenimentul se va desfășura în Căminul Cultural din localitatea Căianu Mic, a 2-a zi de Crăciun, joi, 26 decembrie, cu începere de la ora 16:00! Vă așteptăm cu mare drag” transmite primarul Paul Ştir.
In noaptea de Revelion va avea loc un spectaculos foc de artificii în centrul comunei, ce va lumina cerul Văii Ţibleşului.
Felicitări primarului Paul Ştir şi echipei lui pentru toate evenimentele frumoase din acest an, pentru realizările administrative ce au făcut din comuna Căianu mic una din cele mai dezvoltate şi frumoase din ţară !

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5