Celebrul Ştefan Hruşcă colindă, în premieră, locuitorii de pe Valea Ţibleşului. Primarul Paul Ştir: Vă aşteptăm, cu mare drag, pe toţi la Căianu Mic!

În premieră, pe Valea Ţibleşului va ajunge vestitul colindător Ştefan Hruşcă, într-un concert extraordinar realizat de Primăria şi Consiliul Local Căianu Mic. Sub genericul „Acasă de Crăciun”, duminică, 15 decembrie, de la ora 17, la Căminul Cultural Căianu Mic sunt aşteptaţi toţi iubitorii tradiţiilor de iarnă să colinde împreună cu Ştefan Hruşcă.
„Vă aşteptăm cu mare drag pe toţi la un superconcert de colinde la Căianu Mic. Este o mare bucurie pentru noi să avem, pentru prima dată, pe celebrul colindător Ştefan Hruşcă, într-un concert extraordinar, care cu siguranţă va fi cel mai frumos dar de Crăciun, de care ne vom aminti cu bucurie peste timp. Este modul în care administraţia locală va ura sărbători fericite cetăţenilor, intrarea fiind liberă, vă aşteptăm în număr cât mai mare alături de noi. Bunul Dumnezeu să vă dea sănătate, bucurii nemărginite şi sărbători cu pace alături de cei dragi”, a declarat pentru Răsunetul primarul Paul Ştir.
Concertul de colinde se înscrie în seria evenimentelor extraordinare realizate de primar şi administraţia locală în acest an, amintind aici doar pe cel mai recent, derulat pentru cei mici şi cei mari din comună de Sf.Nicolae, prilejuit de aprinderea luminilor de sărbători. Cu acest prilej, sute de copii s-au bucurat şi de spectacolul „Poveste cu lipici pentru cei mici”, susţinut de trupa Sclipirici.
De asemenea, conform tradiţiei, a doua zi de Crăciun va fi Festivalul de colinde, tradiţii şi obiceiuri „Pa la noi pa la Caian”, iar de Revelion se va trece în noul an cu un superb foc de artificii.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5