Ştefan Hruşcă, în Ajunul Crăciunului, la Sângeorz Băi. Vezi în casa cui a poposit celebrul colindător !

Este o tradiţie ca în fiecare an, în preajma Sărbătorii Naşterii Mântuitorului, cel mai îndrăgit colindător al românilor, Ştefan Hruşcă, să pornească cu colindul prin ţară. De curând, Ştefan Hruşcă i-a colindat pe bistriţeni în cadrul Festivalului „Bistriţa Folk”, iar acum a revinit pe meleagurile noastre, chiar în Ajunul Crăciunului, la Sângeorz Băi.
Concertul de colinde „Măruţ, mărgăritar” a avut loc la Biserica „Sfântul Ierarh Nicolae”.
" ÎNĂLȚĂTOR! A fost un concert extraordinar! Felicitări părinte Șanta și tuturor celor care s-au implicat în organizarea acestui eveniment de neuitat! ÎMPREUNĂ facem lucruri minunate! Sărbători fericite" a fost mesajul primarului Traian Ogâgău, după eveniment.
La rândul lui, deputatul Daniel Suciu a declarat: "Demult, tare demult, când Ștefan Hrușcă răsuna peste tot în copilărie, am știut că glasul lui va mișca suflete. Și tare m-am bucurat că am dat o mână de ajutor ca vocea lui să răsune în biserica din Sângeorz, să miște sufletele sângeorzenilor. În biserica arhiplină, s-au aflat și cei 100 de sângeorzeni cărora, cu mare drag, le-am donat bilete să ne bucurăm împreună. Felicitări din toată inima părinte Dacian Șanta pentru că ai grijă de suflete. Sărbători binecuvântate dragi sângeorzeni".
Tot azi, vedeta a poposit la Salva, în casa îndrăgitei Virginia Linul·
"În ajun de Crăciun, Stefan Hruscă mi-a colindat "linu-i lin" si eu vă transmit acest colind împreună cu urarea "Sărbători fericite!"" spune Virginia Linul.

Comentarii

24/12/17 21:27

Un lucru trebuie să-l cunoască un creștin: atunci când face un bine nu trebuie ssă facă zgomot!

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5