Atmosferă de sărbătoare, la Lechinţa. Concertul de colinde al lui Ştefan Hruşcă a reunit întreaga comunitate

Într-o Casă a Culturii nouă, o atmosferă de sărbătoare și o comunitate cu inima deschisă, la Lechinţa a avut loc ultimul concert de colinde interpretate cu har de Ştefan Hruşcă, din seria celor 13 care au avut loc în județul nostru.

„Felicitări domnului primar Romeo Florian și Consiliului Local pentru o primire și o organizare exemplară a evenimentului. S-a văzut că oamenii l-au așteptat cu mare drag pe Hrușcă, dar și că acesta s-a simțit foarte bine în mijlocul comunității.  După acest turneu al colindelor, putem spune cu certitudine că Ștefan Hrușcă este o voce a vestirii Crăciunului, un promotor al tradițiilor, un om blând, cu sufletul mare care are harul și darul de a transmite emoția celei mai frumoase sărbători creștine, Nașterea Domnului. Felicit toți organizatorii celor 13 concerte care au avut loc la noi în județ și, dacă oamenii mai vor, Hrușcă o să revină în județul nostru, pentru că a fost primit și s-a simțit foarte bine în fața dumneavoastră!”, a transmis preşedintele Consiliului Judeţean Bistriţa-Năsăud, Emil Radu Moldovan.

De altfel,  înainte de concertul îndrăgitului artist maramureşean, prepţii de pe raza comuneI Lechinţa au oficia o slujbă de binecuvântare a acestui aşezământ cultural, ce va găzdui evenimente de marcăşi de acum înainte.

Acum poate să vină Crăciunul, la Lechinţa.

 

 

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5