Maşini blocate ore bune în Pasul Rodunda

Precipitații mixte, ninsoare şi vânt, în judeţ. Cum intervine Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă

Având în vedere fenomenele meteorologice de precipitații mixte, ninsoare şi vânt, Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă, alături de reprezentanți ai autorităților locale, execută misiuni de monitorizare pentru prevenirea și limitarea efectelor situațiilor de urgență.

În cursul nopții utilajele de deszăpezire au acționat pe raza județului Bistrița – Năsăud pentru curățirea drumurilor naționale și județene, după cum urmează:

·         4 utilaje de deszăpezire au folosit aproximativ 20 tone materiale antiderapant pentru curățirea drumului național DN 17 în zona Piatra Fantanele;

·         1 utilaj de deszăpezire cu 2 de tone de material a acționat pentru curățirea drumului DN 17 C – Dealul Ștefăniței,

·         2 utilaje cu 12 tone material antiderapant au intervenit pe DN 17 D – Rodna, pentru îmbunătățirea condițiilor de trafic.

          La această oră nu sunt probleme privind fluența traficului pe drumurile naționale şi județene, iar în zona de munte se circulă în condiții de iarnă.

  Comitetul județean pentru Situații de Urgență Bistrița-Năsăud monitorizează permanent, situația operativă din județul nostru și este pregătit să aloce resursele necesare sprijinirii populației.

După cum ne informează Tavi Croitor, încă de ieri în Pasul Rodunda si erau doua maşini blocate, care au stat aşa ore bune.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5