Predare de ştafetă la comanda Batalionului 812 Infanterie și a Batalionului 405 Sprijin Logistic „Năsăud”! Prefectul Frenţ: Brigada 81 Mecanizată își menține titlul de loc al promovării elitelor militare!

Astăzi, în cadrul Brigăzii 81 Mecanizată „General GRIGORE 

BĂLAN”, a avut loc ceremonia militară de predare-primire a comenzii Batalionului 812 Infanterie „Bistriţa” şi a Batalionului 405 Sprijin Logistic „Năsăud”.

         La eveniment, au răspuns invitaţiei generalului de brigadă Mircea Gologan, prefectul Ovidiu Frenţ, vicepreşedintele Consiliului Judeţean-Vasile Puica, viceprimarul Bistriţei – Cristian Niculae, şefi ai instituţiilor militarizate din subordinea MAI.

„De fiecare dată când vin în fața voastră, simt că sunt în fața unor oameni care scriu istoria țării cu demnitate, cu patriotism și cu responsabilitate, iar acest lucru mă determină să vă prețuiesc și să vă admir.  Nu de mult v-am primit acasă cu brațele deschise, iar domnul locotenent-colonel Dan Valer Orza v-a adus așa cum își dorește orice comandant, în formație completă din misiunea Protecția Forței din Afganistan. Vă felicit, domnule locotenent colonel, pentru profesionalismul cu care ați condus și repatriat una dintre cele mai importante structuri de nivel batalion din Armata României. Vă mulțumim cu toții pentru felul în care ați gestionat activitatea Batalionului 812 Infanterie Bistrița și vă dorim mult succes în carieră. Suntem onorați că ne-ați fost alături!

Aveți admirația noastră, a tuturor celor ce iubim România și-nțelegem ce-nseamnă pacea și rolul uniformei militare atât în timp de pace cât și, deși nu ne-o dorim, pe timp de război. Cu siguranță, sentimentele cele mai puternice le vedeți cel mai bine în ochii copiilor voștri, ai familiei, ai celor ce se bucură în fiecare zi când vă întoarceți acasă!

Astăzi, primește comanda Batalionului 812 Infanterie, un alt militar de carieră despre care am auzit lucruri excepționale. Un om al oamenilor, nu doar un om al armelor, domnul locotenent-colonel Alin Florin MARIAN. Un profesionist desăvârșit, care a trecut prin apăsătoarele misiuni din teatrele de operații din Irak și Afganistan și care, pentru rezultatele deosebite, a fost recompensat cu Semnul onorific "În Serviciul Patriei" pentru 15 de ani de activitate, Distincţia "Omul anului" și multe altele. Toate acestea nu sunt simple distincții, ci sunt încă o recunoaștere a profesionalismului și încrederii în competențele sale.

Voi, militarii Brigăzii, îl cunoașteți bine pe domnul locotenent-colonel Alin Florin MARIAN și sunt sigur că venirea sa la comanda Batalionului 812 Infanterie vă onorează. ŞOIMII CARPAŢILOR suntem onorați să fim în fața voastră, voi știți ce aveți de făcut, cum să respectați ordinele, iar disciplina vă este a doua mamă”, a transmis prefectul Ovidiu Frenţ, în mesajul său.

Acesta a menţionat că, în numele bistriţenilor, le mulțumeşte pentru ceea ce sunt şi cum duc la îndeplinire fiecare misiune de aici, de pe pământ românesc sau din străinătate, în teatre de operații unde devin ambasadori ai țării, ambasadori care vor să aducă pacea.

„Domnule General de brigadă Mircea Gologan, mă bucură faptul că Brigada 81 Mecanizată își menține titlul de loc al promovării elitelor militare. Nu pot să-nchei fără a transmite și noii conduceri a Batalionului 405 Sprijin Logistic „NĂSĂUD” succes. Dlui locotenent colonel Lucian Pupeză, dlui locotenel colonel Florin Cioanca și tuturor celor ce zi de zi poartă uniforma cu mândrie și responsabilitate. Aveți misiuni ample, dar să știți că cea mai importantă misiune este că ne reamintiți să iubim să respectăm și să apărăm România!”, a completat prefectul Ovidiu Frenţ.

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5