Prefectul Stelian Dolha, în comuna Şanţ, pentru a discuta cu personalul din învăţământ! Veşti bune: Rata de vaccinare a ajuns la 60%!

Prefectul Stelian Dolha, alături de reprezentanţi ai Inspectoratului Şcolar Judeţean Bistriţa-Năsăud, primarul Marian Forogău, directorul Şcolii Gimnaziale "Enea Grapini" - prof. Reghina Horga şi medicul de familie din comună s-au întâlnit marţi cu angajaţii instituţiei şcolare pentru a discuta despre situaţia vaccinării în rândul personalului, argumnete pro şi contra. 
 
„După întâlnirea pe care am avut-o săptămâna trecută la Inspectoratul Şcolar cu cele 16 unităţi de învăţământ, ieri, în grupul restrâns al Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă, doamna inspector Aurelia Dan mi-a spus că au mai rămas şase. Ieri la ora 14 a fost programată o întâlnire la Şanţ. Primarul, împreună cu doamna director, au convocat toţi profesorii şi personalul nedidactic. Am stat până seara că ei. Astăzi avem vestea bună. Aveam 41,7% personal vaccinat. Mai aveau nevoie de încă nouă cadre care s-au vaccinat şi atingem pragul de 60%, intrăm în varianta fizică şi în comuna Şanţ. Reducem numărul unităţilor de învăţământ unde suntem pe format online, nu e învăţământul de care avem nevoie, mai ales pentru clasele terminale", a declarat prefectul Dilha, în cadrul şedinţei Colegiului Prefectural. 
 
 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5