Pregătiri pentru Bursa locurilor de muncă pentru absolvenţi

Absolvenţii de învăţământ liceal, post-liceal şi superior promoţia 2009 care nu au reuşit să-şi găsească până în prezent un job, mai au o şansă la Bursa locurilor de muncă special organizată pentru ei. În acest scop, Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) a început, demersurile pentru pregătirea acţiunii care se va desfăşura la sediile Agenţiei Locale Bistriţa, Agenţiei Locale Năsăud şi la punctul de lucru de la Sîngeorz- Băi, vineri, 25 septembrie începând cu ora 10.00.

„Suntem in faza de contactare a agenţilor economici din judeţ şi de mediatizare a evenimentului. Angajatorii care au locuri de muncă disponibile pentru proaspeţii absolvenţi de învăţământ pot contacta AJOFM. Absolvenţii de învăţământ sunt rugaţi să-şi întocmească un curriculum vitae şi să se prezinte cu acesta la bursă”, ne-a comunicat consilierul EURES, Adina Preda.

Până la această dată au fost contactaţi peste 150 de agenţi economici, iar 21 dintre aceştia şi-au anunţat participarea. Ei au oferit AJOFM 62 de locuri de muncă vacante, dintre care 10 joburi sunt pentru studii superiore, iar 52 pentru studii medii şi liceale.

Meseriile în care se oferă locuri de muncă sunt cele de electronist, vânzător, croitor, şofer de taxi, ospătar, bucătar, agent turism, consultant financiar, zugrav, inginer sau subinginer electrotehnic, lucrător comercial, inginer construcţii civile, inginer drumuri şi poduri, inginer instalaţii, agent comercial.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5