Pregătiri pentru iarnă

Direcţia Locală de Gospodărie Comunală din Beclean se pregăteşte intens pentru întâmpinarea sezonului rece. Potrivit directorului Direcţiei, George Pop, instituţia pe care o conduce ia în aceste zile toate măsurile necesare pentru a finaliza toate pregătirile obişnuite pentru iarna care se apropie.

Astfel se asigură materialele şi utilajele necesare pentru deszăpeziri şi se efectuează toate reviziile tehnice la maşinile şi utilajele care vor fi la dispoziţia Direcţiei de Gospodărire Comunală în vederea viitoarelor acţiuni de deszăpezire.

De asemenea aprovizionarea cu material antiderapant se desfăşoară conform graficelor stabilite şi acelaşi lucru se poate spune şi despre celelalte pregătiri ale utilajelor din dotare pentru a face faţă sezonului rece.

În plus, ca la fiecare sfârşit de toamnă, lucrătorii de la gospodărirea comunală beclenară realizează toaletarea copacilor de pe aliniamentele stradale,acţiune de sezon obişnuită în fiecare an în oraşul Beclean.

Prin urmare, conducerea Direcţiei Locale de Gospodărie Comunală ne asigură că pentru lunile de iarnă care urmează, echipele de intervenţie sunt pregătite să întreţină cele mai bune condiţii pentru desfăşurarea traficului rutier şi pietonal în oraş, astfel ca activităţile cotidiene ale întregii comunităţi locale să se deruleze în condiţii cât mai bune, indiferent de condiţiile meteorologice.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5