Premii și mențiuni pentru elevii de la Școala Gimnazială "Mihai Eminescu", la Concursul de matematică ”Tinere speranțe” de la Baia Mare

Elevii de la Școala Gimnazială "Mihai Eminescu" din Năsăud confirmă tradiția școlii năsăudene la disciplina matematică. Concursul de matematică ”Tinere speranțe” de la Baia Mare a însemnat nu doar o bună oportunitate de verificare a cunoștințelor, ci și premii pentru elevii năsăudeni, care se pregătesc pentru olimpiadele școlare.
Astfel, Maria Lari, clasa a VI-a A, a cucerit premiul I, iar Andrei Fazakaș, clasa a VII-a A, mențiune.
Echipa clasei a VI-a - formată din Maria Lari, Diana Căpraru și Jasmine Folea - a obținut premiul al III-lea, iar echipa clasei a VII-a - cu elevii Andrei Fazakaș, Adrian Grosariu și Denisa Moldovan - a primit mențiune.
"Felicităm elevii premianți pentru rezultatele obținute! De asemenea, îi felicităm pe toți elevii participanți, chiar dacă nu au reușit să obțină primele locuri (este o competiție) și mulțumim părinților pentru sprijin și colaborare! Profesori coordonatori sunt Vasile Solovăstru, Cerasela Roman", a transmis directorul Maria Greabu de la Școala Gimnazială "Mihai Eminescu" din Năsăud.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5