Preotul Adrian Cherhaţ, noul inspector şcolar la religie, în prima vizită cu Mitropolitul Andrei

Î.P.S.Andrei a făcut un popas pe Valea Viilor, la noua Biserică cu hramul „Ştefan cel Mare şi Sfânt”, oferind protopopului Doru Zinveliu şi preotului inspector Adrian Cherhaţ, care-l însoţeau câteva sfaturi preţioase privind noua construcţie, care va întregi zestrea duhovnicească a Becleanului. Este prima întâlnire a părintelui Adrian Cherhaţ în calitate de inspector şcolar la religie, acesta luând locul părintelui Lazăr Cozman la Inspectoratul Şcolar Judetean.
Provenind dintr-o familie în care tatăl este un vrednic slujitor al altarului, tânărului Adrian Cherhaţ i s-a încredinţat, prin hirotonie, turma cea cuvântătoare din unul din noile cartiere ale oraşului de pe Someş - Podirei. Pe 6 iunie 2009, la Josenii Bârgăului, episcopul vicar Irineu Pop Bistriţeanul l-a hirotonit întru diacon, iar a doua zi, de sărbătoarea Sfinţilor Apostoli Petru şi Pavel a fost hirotonit întru preot pe seama Parohiei Ortodoxe Beclean III.

Comentarii

22/05/12 19:58
crestin

De unde si pana unde schimbarea asta? Putem afla un raspuns credibil si pentru noi, cei mai prosti si mai nedusi la biserica?

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5