Preşedintele Consiliului Judeţean, Emil Radu Moldovan: Ce s-a întâmplat la Vaslui depășește orice nivel de imaginație. Ca tată, mă gândesc la ce e în sufletul părinților acelui copil abuzat

Preşedintele Consiliului Judeţean, Emil Radu Moldovan, îi îndeamnă pe bistriţeni să semneze petiţia online prin care se cere arestarea celor 7 violatori din Vaslui:
M-am născut în România și pentru mine, țara mea și familia sunt lucrurile cele mai importante în această viață! Îmi iubesc țara, cu toate că de multe ori de întâmplă și lucruri bizare aici. Ce s-a întâmplat la Vaslui depășește orice nivel de imaginație și nu credeam că în România secolului XXI se mai poate întâmpla așa ceva.
Ieri am semnat și eu petiția online prin care oameni din întreaga țară consideră că fetei violate în Vaslui i s-a făcut o nedreptate prin eliberarea din arestul Poliției a celor 7 suspecți. Și eu consider că i s-a făcut o nedreptate și ca tată, mă gândesc la ce e în sufletul părinților acelui copil abuzat.
Atunci când oamenii simpli, noi toți, nu vom lua atitudine față de drapajele celorlați oameni din societate, a instituțiilor statului sau a oricui nedreptățește pe cineva, vom perpetua astfel de comportamente. Prin urmare vă invit și pe voi dragi prieteni, să luați atitudine prin votarea acesti petiții online la următoarea adresă:
http://www.petitieonline.com/cerem_arestarea_celor_7_baieti

Comentarii

23/07/15 22:07
Laura

Animalele alea merita. Dusi.la. DR.CIOMU

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5