Președintele Emil Radu Moldovan: Sunt convins că putem să câștigăm detașat alegerile în 2024, peste tot!

Emil Radu Moldovan, președintele Consiliului Județean Bistrița-Năsăud și lider al PSD Bistrița-Năsăud, a declarat, la Conferința de alegeri a Organizației Pensionarilor Social-Democrați, că social-democrații pot câștiga alegerile, „peste tot”.

“Sunt convins că împreună cu acești colegi -  vom vedea ce decide organizația mare pe 1 octombrie când vom avea Conferința Județeană de alegeri la PSD BN -   vom intra în bloc starturi și ne pregătim pentru 2024 și eu sunt convins că putem să câștigăm detașat alegerile în 2024, peste tot. Peste tot pentru că PSD are resursă umană, PSD are bun simț, PSD are educație, PSD are frică de Dumnezeu, PSD știe să-și respecte semenii, PSD știe să-i aprecieze pe oameni și PSD știe să le arate oamenilor că este alături de ei”, a declarat Radu Moldovan.

Președintele PSD BN  și-a exprimat speranța că va ajunge, la rândul său, membru al organizației de seniori și a menționat că toate organizațiile social-democrate sunt o familie. “Cei mai tineri, în special Bogdan, să ducă mai departe ceea ce am început noi. E foarte important să știi să crești pe cineva pe lângă tine, să nu fii ca un nuc, cu umbra deasă, de frică să nu îți ia cineva locul. Aș vrea să vă asigur că în continuare suntem o familie cu toate organizațiile componente, cu colegii din Biroul Politic Județean, ne-am sfătuit, am luat deciziile împreună, că a fost bine, că a fost rău”, a mai spus liderul PSD BN.

În mesajul său, președintele Radu Moldovan a vorbit și despre faptul că e momentul ca România să se ridice, transformând această criză într-un restart.

“Cred că poporul român poate renaște, cred că e momentul să ne ridicăm dinn nou în picioare, cred că e momentul să privim în ochi pe oricine că nu are de ce a ne fi rușine. Nu are a ne fi rușine, ne-am făcut noi și cu strămoșii tot ce avem, din păcate nu mai știm să ne prețuim valorile, nu mai știm să ne respectăm trecutul, nu mai știm să apreciem mai nimic. Sper ca această perioadă grea, cu războiul din Ucraina, cu toate necazurile care sunt, cu perioada de criză, energetică, de toate felurile, să fie un restart pentru noi. Eu cred în asta, eu cred că această țară poate renaște ca pasărea Phoenix din propria cenușă”, a menționat liderul social-democrat.

În cuvântul său adresat seniorilor social-democrați, acesta a precizat că PSD are ce deconta, fiind atrase 1,1 miliarde euro în investiții publice directe în Bistrița-Năsăud, bani care nu au venit de acasă de la cineva, dar nici singuri, ci prin proiecte, fiind punctate cele mai importante investiții din sănătate, infrastructura rutieră, cultură, educație, apă și canalizare etc.

 

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5