Preşedintele Klaus Iohannis: Turul doi trebuie câştigat cu o majoritate covârşitoare. Înţeleg că sunteţi pe primul loc pentru Primăria Bistriţa!

Preşedintele Klaus Iohannis a revenit astăzi, la Bistriţa, exact la 5 ani de când a câştigat primul mandat la Palatul Cotroceni. Acesta s-a întâlnit cu alegătorii, câteva sute, în zona Bisericii Evanghelice, făcând foarte multe fotografii, dând autografe, primind şi petiţii. În faţa sediului Partidului Naţional Liberal, acesta a fost întâmpinat, în costum popular, de scriitorul Traian Parva Săsărman, care i-a oferit un cadou, pentru ca lucrurile să meargă „ceas”, dar şi de bistriţeni în frumoase costume populare, cu pâine şi sare. Tot aici a avut loc şi un dialog, în limba germană, cu preotul evanghelic Johann Dieter Krauss. La sediul PNL, Klaus Iohannis s-a întâlnit cu nucleul dur al formaţiunii şi cu primarii, ulterior fiind programat mitingul electoral de la Sala Polivalentă. De altfel, în holul Sălii, preşedintele României a fost aşteptat de un grup de elevi de la CN Liviu Rebreanu, alături de directoarea Suzana Gălăţan.

Preşedintele Iohannis le-a mulţumit liderilor liberali locali pentru tot programul propus, dar şi pentru implicarea şi rezultatele avute în ultimele runde de alegeri sau chiar la referendumulpentru justiţie.

„Lângă mine stau doi bistriţeni, Nelu Turc şi Robert Sighiartău. Vă rog să îi folosiţi cu încredere în politică, să îi votaţi, să îi promovaţi. Nu de două ori aţi reuşit, ci aţi reuşit de 3 ori şi urmează a patra, a cincea, a şasea oară. Aţi câştigat la europarlamentare, locul 3 pe ţară, medalia de bronz, dar aţi contribuit semnificativ la câştigarea referendumului, felicitări tuturor - 6.5 milioane de voturi la Referendum este senzaţie – pe urmă aţi câştigat pentru mine şi pentru voi primul tur al alegerilor prezidenţiale. Locul trei este o încurajare pentru a ajunge pe locul 2 şi la mai mare”, a declarat preşedintele Klaus Iohannis.

Acesta a menţionat că liberalii bistriţeni sunt printre campionii acestui an, dar i-a rugat să rămână conectaţi la politică. „Turul doi trebuie câştigat, dar nu oricum. Turul doi trebuie câştigat cu o majoritate covărşitoare, care arată PSD-ului foarte clar unde îi este locul, şi anume în Opoziţie. (...) Eu nu sunt cu PSD într-o competiţie electorală, eu sunt într-un război şi asta nu pentru că noi suntem aşa răi, pentru că ei au fost răi cu românii. PSD a guvernat împotriva românilor. Războiul nu s-a terminat, următoarea bătălie, una foarte importantă, se dă pe 24 noiembrie, în turul 2 al alegerilor prezidenţiale. Contez pe voi şi pe toţi românii pe care îi veţi mai vconvinge să iasă la vot”, a spus preşedintele Klaus Iohannis.

Preşedintele României a menţionat că românii care merg la vot sunt adevăraţii eroi ai alegerilor, astfel că românii trebuie convinşi să meargă la vot. În mesajul său, Klaus Iohannis a reamintit de 10 august 2018, „o mare prostie a PSD” care a încercat să-i îngenuncheze cu forţa pe români, concluzionând că PSD „a făcut foarte mult rău României”.

„Toate acestea trebuie să le corectăm, trebuie să le schimbăm. Schimbarea se petrece chiar acum, când vorbim, Schimbarea mare a început pe 26 mai – voi pe locul 3, aici este extrem de onorant. Schimbarea a continuat şi va continua pe 24 noiembrie, va continua la alegerile locale şi înţeleg că sunteţi în pole position, nu pe locul 3, şi pentru Primăria Bistriţa. Mulţi primari din Bistriţa-Năsăud au dovedit deja cum se câştigă alegerile şi cum se gestionează treburile publice atunci când în fruntea comuniştii ajung oameni harnici, dedicaţi comunităţii. Vă doresc ca în viitorul apropiat să fie prea mică încăprea de la partid pentru toţi primarii din Bistriţa-Năsăud când vin eu în vizită. Schimbarea merge mai departe. Dragii mei, la vot”, le-a transmis preşedintele Klaus Iohannis liberalilor şi simpatizanţilor PNL.
Discursurile integrale aici:
https://www.facebook.com/Rares.I.Bogdan/videos/742417772835521/

Comandat de Partidul Național Liberal. Executat de SC CPE Răsunetul SRL Bistriţa, portal: www.rasunetul.ro, CUI mandatar financiar coordonator: 31190005

Comentarii

16/11/19 20:36
Vizitator

Presedintele Klaus Iohannis a fost asteptat la Bistrița pe 21 septembrie, 2019 cu ocazia celei de-a 29-a Întâlniri a Sașilor de pretutindeni, ceea ce nu s-a intamplat. Iata ca aceasta vizita a presedintelui la Bistrita nu s-a lasat prea mult asteptata si se intampla acum in 16 noiembrie inaite de cel de-al doilea tur al alegerilor prezidentiale. De altfel, Klaus Iohannis a mai venit la Bistriţa si in septembrie, 2014 prilej cu care a făcut o scurtă vizită chiar în Biserica Evanghelică, unde s-a intalnit si cu Johann Dieter Krauss, fostul sau coleg la Liceul Bruckenthal din Sibiu care este preotul paroh al Bisericii Evanghelice din Bistrita .
vezi: https://timponline.ro/iohannis-a-vizitat-biserica-evanghelica-si-a-dat-m...

16/11/19 20:43
Votant

La Parlamentul și Consiliu Europei de la Strasbourg
Bistrițeni sau săturat de vorbe ei vor fapte, vor Varianta Ocolitoare la Bistrita.
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=2576011799146555&set=a.187357494...

17/11/19 07:27
Eugen

Rău cu rău, dar mai rău fără de rău ?

17/11/19 12:03
Paul

PSD-ul este un partid nereformat cu puternice apucături comuniste. Lucrul acesta a fost demonstrat in repetate rânduri când s-a aflat la putere. Două din cele mai recente exemple s-au intâmplat in ultimii 10 ani. In primul rând fost „Marțea Neagră” din 10 decembrie 2013 care a fost numită așa de către unii reprezentanți ai societății civile și de o parte a presei din cauza adoptării unor legi (sau încercarea de a adopta în cazul altora) sau amendamente controversate la legi, care în opinia opozanților ar însemna un regres democratic și un atentat la statul de drept; parlamentarii fiind acuzați că și-au acordat o super-imunitate. Modificările legislative au stârnit la vremea respectiva un val de proteste și reacții, atât pe plan intern cât și extern. In al doilea rând, este vorba despre Ordonanța nr. 13/2017. Tot intr-o zi de marti, pe 31 ianuarie, 2017, Guvernul PSD a aprobat o Ordonanță de Urgență de modificare a Codului Penal și a celui de Procedură Penală. Ordonanta continea proiecte legislative care ar institui amnistia și grațierea pentru o categorie largă de infracțiuni, de care s-ar bucura și unii dintre oficialii PSD, inclusiv președintele partidului, Liviu Dragnea. S-a vehiculat și ideea că cele două proiecte i-ar permite să ajungă premier. Sau că abuzul în serviciu s-ar putea investiga numai în cazul unei plângeri prealabile. Au urmat proteste în toată țara și pana la urma ordonanta a fost respinsă.
Concluzia este că PSD-ul cum ajunge la putere , are mai mare grijă de clientela politică decât de cetătenii tării, conform zicalei: „Mila mi-i de tine,dar de mine mi se rupe inima.”

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5