Ioan Turc: Vom da o bătaie PSD-ului, de o vor ţine minte. La anul, îi vom trimite să se reformeze în linişte

Preşedintele Partidului Naţional Liberal Bistriţa-Năsăud, Ioan Turc,  a spus, la mitingul electoral de la Sala Polivalentă, că judeţul nostru este un fief al preşedintelui Klaus Iohannis şi al PNL.

„Anul acesta am bătut PSD de 2 ori, prima dată rău, la alegerile europarlamentare, a doua oară şi mai rău, în primul tur la alegerile prezidenţiale şi îi vom bate foarte rău, în turul doi al alegerilor prezidenţiale.În această campanie electorală, am vorbit alături de colegii mei despre preşedintele Klaus Iohannis cu mii de oameni, noi ştim că avem cel mai bun candidat şi PSD ştie că noi avem cel mai bun candidat, dar nu pot să recunoască din motive pur electorale”, a transmis Ioan Turc.

Acesta a punctat în discursul său câteva dintre atuurile preşedintelui Klaus Iohannis. „Este un preşedinte de construcţie. În calitate de primar al Sibiului, Sibiul a fost primul oraş din România care a ieşit din cenuşiul comunist. (...) Preşedintele Klaus Iohannis este un luptător. Atunci când PSD a pus tunurile pe democraţia din România, pe statul de drept, preşedintele Iohannis a ieşit în stradă alături de milioane de români şi a dat o ripostă pe măsură. Aţi fost aproape de români în cele mai tensionate momente”, a declarat Ioan Turc, acesta referindu-se şi la calităţile de „diplomat desăvârşit” ale şefului statului.  Liderul liberal judeţean a menţionat că dacă primul mandat a fost unul de „rezistenţă”, cel de al doilea va fi unul de construcţie, în care alături de PNL şi celelalte forţe politice democratice din Parlament va fi construită „România normală”.

În mesajul său, Ioan Turc a precizat că, deşi judeţul nostru are „un potenţial uman şi natural extraordinar”, potrivit INS, sunt cele mai mici venituri nete din România. Bistriţa-Năsăud, a spus preşedintele PNL BN, are nevoie de investiţii în infrastructura mare, de drum expres spre Cluj, de ieşire la autostradă, de o cale ferată modernizată.

„Colegii mei, aflaţi aici, sunt oameni dârji, care nu-şi lasăţara la greu. Primarii, aleşii locali, preşedinţii de organizaţii, membrii şi simpatizanţii noştri vor da o lovitură PSD-ului în al doilea tur al alegerilor prezidenţiale de vor ţine minte. Domnule preşedinte, anul viitor, cu cel  mai puternic PSD din Ardeal, îi vom trimite să se reformeze în linişte. Este promisiunea noastră şi ne vom ţine de cuvânt. Bistriţa-Năsăud votează Iohannis”, a încheiat Ioan Turc.

 

 

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5