Preşedintele Radu Moldovan: În 26 mai, vă invit să votați alături de mine, lista candidaților PSD pentru Parlamentul European!

Preşedintele Consiliului Judeţean Bistriţa-Năsăud, Emil Radu Moldovan, a mers la Rebrişoara şi Parva pentru a vorbi cu oamenii despre investiţiile pe care Guvernul României le finanţează.

„Chiar dacă noi continuăm munca la nivelul Consiliului Județean, ne aflăm în campanie electorală și este momentul propice să le vorbim oamenilor despre cine susține proiectele de dezvoltare ale județului nostru.  Am ajuns la Rebrișoara și la Parva, două localități conduse de primar PNL, respectiv PSD, în care se derulează investiții de peste 11 milioane de euro, în cea mai mare parte asigurați de  Guvernul României prin Programul Național de Dezvoltare Locală, dar și din fonduri europene”, precizează preşedintele Radu Moldovan.

Potrivit acestuia, aceste investiții însumează peste 33 km de asfalt, 6 poduri peste râul Rebra, 18 km rețele de apă și canalizare, reabilitarea și modernizarea școlilor din Rebrișoara și din Parva, precum și construcția unei Case de Cultură noi în Rebrișoara, care „ nu ar fi fost posibile fără programele de investiții ale Guvernului PSD-ALDE”.

Pentru Parva, aceste investiții vin după ce Consiliul Județean a modernizat drumul județean 172 B (Rebrișoara-Rebra-Parva) pe o lungime de 17,5 km. 

„În 26 mai trebuie să susţinem pe acei oameni capabili să dezvolte România și să impună respectul cuvenit la nivelul Parlamentului European! În 26 mai, vă invit să votați alături de mine, lista candidaților PSD pentru Parlamentul European!”, transmite Radu Moldovan.
 

Comandat PSD Executat SC CPE Răsunetul SRL CUI 41190008

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5