Preşedintele Radu Moldovan, la Zagra: Modernizarea drumului judeţean Cociu-Mocod-Zagra are finanţare asigurată şi este în licitaţie!

         Preşedintele Consiliului Judeţean, Emil Radu Moldovan, a ajuns la finele săptămânii la Zagra, pentru a vorbi ci omenii despre proiectele pe care administraţia judeţeană şi Guvernul României le derulează aici.

         „La Zagra, una dintre cele mai dezvoltate localități din județul nostru, începând din 2012 au intrat peste 11 milioane de euro în investiții directe! Pe lângă proiectele cu fonduri europene derulate de Primăria Zagra, Guvernul României și Consiliul Județean au investit sume consistente pentru dezvoltarea acestei comunități. Poate cel mai important proiect al Consiliului Județean constă în asfaltarea drumului judetean 172 (Zagra-Poienile Zăgrii-Suplai) cu peste 2 milioane de euro”, a transmis preşedintele Moldovan.

         Potrivit acestuia, o nouă veste bună o reprezintă modernizarea DJ 172 (DN 17-Cociu-Mocod-Zagra) are finanțare asigurată și este în procedură de achiziție publică.

„Duminică 26 mai, vă invit să susţinem împreună oamenii faptelor, lista candidaților PSD pentru Parlamentul European!”, a spus preşedintele Moldovan.

Comandat PSD Executat SC CPE Răsunetul SRL CUI 41190008

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5