Preşedintele Radu Moldovan: Bistriţa-Năsăud îşi aşteaptă oaspeţii, la Târgul de Turism al României!

Târgul de Turism al României și-a deschis porțile, iar Bistrița-Năsăud îşi așteaptă oaspeții cu lucruri și locuri de neuitat!

„O zestre culturală inedită, natură de basm, gustul bucatelor tradiționale, licori magice și vinuri împărătești, creativitate transpusă în produse meșteșugărești, tradiții păstrate cu sfințenie în locuri în care timpul a încremenit, fascinat de mituri. Pe lângă acestea, am dus cu noi proiecte deosebite, care-și au rădăcinile în județul nostru: Via Transilvanica– drumul care unește, Borgo Pass – Tărâmul Contelui Dracula, Povestea Vinului în Mocănița Transilvaniei!

Vă așteptăm să intrați pe Poarta Transilvaniei, să pășiți în Bistrița-Năsăud și să descoperiți un tărâm musai de vizitat, de-o frumusețe aparte, desprinsă parcă dintr-un vis”, transmite preşedintele Consiliului Judeţean Bistriţa-Năsăud, Emil Radu Moldovan.

***

Editia de  primavara a Targului de Turism al Romaniei are loc in perioada 20-23 februarie 2020, in Pavilionul B2! Pavilionul B2 este dedicat atat agentiilor de turism, touroperatorilor, participarilor internationale si serviciilor turistice, cat si este dedicat zonelor turistice din Romania prin intermediul: Administratiilor Publice Locale, Asociatiilor de Turism, Oficiilor de Turism, Consiliilor Judetene si Primarii.

Ajuns la cea de-a 43-a editie, Targul de Turism al Romaniei ramane locul ideal de prezentare atat a celor mai interesante oferte si atractii turistice din Romania si din strainatate, cat si a accesoriilor si gadget-urilor necesare in orice vacanta.

De asemenea, Targul de Turism, editia de primavara 2020 beneficiaza de o campanie atent targetata pentru atragerea de vizitatori specialisti si pentru crearea unui cadru de relationare intre firmele expozante si clientii sau potentialii clienti.

 

Comentarii

20/02/20 22:53
Vizitator

Judetul Bistrița-Năsăud nu a facut aproape nimic pentru a conta in domeniul turistic. Deşi ar fi câteva locuri interesante de vizitat, acestea nu au fost niciodată promovate cu adevărat şi nici puse în valoare, in conditiile in care judetul este înconjurat de câțiva poli majori în turism. La nord, nord-vest avem Maramureșul care are la baza turistică elemente de traditie locala foarte bine conservate, promovate și exploatate. Apoi, la est se afla Bucovina cu manastirile ei care au genertat un infloritor turism monahal și istoric, asociat cu splendide elemente de peisagistica specifica locului. Spre sud, judetul Mures te intampina cu statiunea balneo-climatica Sovata-Praid, unde a renăscut un turism balnear de calitate în ultima perioadă. Spre vest se afla Cluj-Napoca, leagănul turismului cultural, si Turda cu renumita “Salină” care nu mai au nevoie de nici o prezentare. În această situație Bistrița-Năsăud rămane cel mult la statutul de „zonă de tranzit”.
Nici măcar orasul Bistrita nu oferă aproape nimic in materie de turism. Dimpotrivă după 3 mandate de primar ale lui Cretu, orasul Bistrita a ajuns să fie considerat „Caracalul Ardealului”. Culmea este că tocmai Cretu, afirmă cu seninătate că la Bistrita exista „turism cultural”. El nu are proprietatea termenilor si confundă chermeza cu turismul cultural , care după mintea lui ” înseamnă Nunta Zamfirei, Târgul Mare, Ostermarkt, la care vin oamenii să participe la evenimente, să bea o bere, să mănânce și să se simtă bine”.
Nota redacţiei: nu mai puneţi link-uri de la alte site-uri, nu le vom publica.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5