Președintele Radu Moldovan: La mulţi ani, Armatei României, şi glorie eternă Eroilor noștri!

Nu există onoare mai mare decât aceea de a fi în slujba țării tale

Tocmai de aceea, Ziua Armatei Române are o însemnătate aparte, ne reamintește de eroii noștri, valori transformate-n fapte chiar și cu prețul vieții și ne-ndeamnă să privim cu respect către cadrele militare.

25 octombrie este o bornă cu o semnificație deosebită în conştiinţa poporului român. Se-mplinesc 76 de ani de când militarii Armatei României au eliberat cu prețul vieții ultima brazdă de pământ românesc de sub ocupația străină, 16 ani de când România este partener solid și apreciat al Alianței Nord-Atlantice și un adevărat Ambasador al țării noastre, oriunde s-ar afla.

Așadar, mă-nclin cu prețuire asupra accepției acestui moment special atât pentru cei ce slujesc sub tricolor, dar și pentru întreaga națiune. Este o sărbătoare a patriotismului care ne amintește și că-n ale noastre piepturi bate un suflet de român.

Am toată recunoștința față de militarii și civilii care lucrează în Armata României, cei din unitățile militare din țară, cei din teatrele de operațiuni și aduc un sincer omagiu tuturor veteranilor de război pentru care datoria față de țară a ajuns până la sacrificiul suprem.

La mulţi ani, Armatei României şi glorie eternă Eroilor noștri!

Dumnezeu să binecuvânteze această frumoasă țară și pe toți cei ce luptă pentru România.

Președintele Consiliului Județean Bistrița-Năsăud,

Emil Radu Moldovan

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5