Preşedintele Radu Moldovan: Nu doresc ca din 11 decembrie să avem un guvern al nimănui, un Guvern anti-România

Preşedintele Consiliului Judeţean Bistriţa-Năsăud, Emil Radu Moldovan, consideră că, la alegerile parlamentare din 11 decembrie, românii vor putea să compare guvernarea PSD, cu guvernarea tehnocraţilor, susţinuţi de PNL, care acţionează în detrimentul firmelor româneşti şi al românilor.

         „Deşi astăzi văd comentatori care spun de ce PSD a dat votul Guvernului Cioloş, principalul motiv a fost continuarea Programului Naţional de Dezvoltare Locală. Dacă o să vă uitaţi în buget sunt aproximativ 3,5 miliarde euro proiecte şi contracte de finanţare semnate în 2015 care se finalizează în acest an. Din păcate, nu am primit bani pentru proiecte noi, sunt doar două proiecte mai importante care au primit sume infime, la care se derulează licitaţii.

         Mi-e foarte greu să-mi explic de ce, brusc, după trei ani de guvernare în care toate lucrurile au funcţionat, s-au găsit resurse atât pentru investiţii cât şi pentru repararea nedreptăţilor, şi pentru creşterea pensiilor, şi pentru creşterea salariilor profesorilor şi a medicilor, şi pentru reducerea TVA, şi pentru reducerea CASS-ului, acum, brusc şi dintr-o dată, nu mai sunt bani nici pentru funcţionare”, a declarat Radu Moldovan, la recepţia lucrăriloe de modenrnizare a unor străzi din Nimigea de Jos.

Acesta a menţionat că „e a fost mai greu a trecut”, arătându-se „extrem de încrezător că în 11 decembrie oamenii vor face analiza necesară. „Vor compara modul în care guvernează cineva care este interesat de oameni, aşa cum a fost Victor Ponta şi Guvernul PSD, şi modul cum guvernează „Guvernul meu”, sprijinit de marele PNL, care am văzut că era să-şi facă hara-kiri luni, de dragul domnului Cioloş şi a guvernului de tehnocraţi, pe care văd că şi-l doresc în continuare.

Eu nu-mi doresc în continuare un guvern al nimănui şi un Guvern anti- România, pentru că tot ceea ce se întâmplă în momentul de faţă este evident că e în detrimentul capitalului românesc, în detrimentul firmelor româneşti, în detrimentul românilor. Îmi doresc ca oamenii să discearnă şi să voteze în cunoştinţă de cauză pe cei care sunt interesaţi de viaţa lor şi care fac câte ceva pentru ei”, a mai spus Radu Moldovan.

 

 

 

Comentarii

22/09/16 00:58
alt alegator

Despre PNL, e adevarat ca sustine un Guvern anti-România dar cand spune "firme româneşti" face referire din pacate la baronii locali si clientela PSD din propria ograda. Cine dracu te mai crede mafiotule???

22/09/16 10:10
Cetatean

Domnul Raducu, atunci rezolvati problema cu asigurarile auto, ca preturile au ajuns la limita suportabilitatii si atat soferii amatory cat si cei profesionisti si societatile de transporturi au ajuns la disperare. daca nu veti rezolva problema, tare ma tem ca din 11 decembrie veti intra in opozitie... !
De ce in Germania, in Austria si In America... etc. etc. un detonator de mai multe masini, poate lua o singura asigurare si cu ea sa circule pe drum cu ce masina doreste el ( nu cu toate odata, ci una din ele... ) ?
De ce la noi de ce musai carte verde si mergem in strainatate si nu, dece la preturile exagerat de mari, de ce sa plateasca la fel atat cei care nu au nici macar o amenda de circulatie, ca si aia plini de contraventii si cu accidente dupa scafarlie la "grupa mare "... ? Etc. Etc.
Domnu Raducu... chiar daca PSD-ul este orientat catre activitati sociale... cu politica in domeniul ASF, condusa de acest Negritoiu al dvs... dovediti ca sunteti cu C... uru catre populatie ( pardon prostime ) ... si nu cu fata... !
Atentie mare la ce va spunem noi acuma... aici... !

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5