Senatorul Dorin Dobra: Mergem cu Cioloş. Miza noastră este să conturăm viitorul guvern al ţării

Senatorul liberal Dorin Dobra consideră că guvernarea Cioloş a fost cel mai bun exemplu de eurocraţie şi echilibru, el personal fiind unul din cei care a crezut în această soluţie. În opinia sa, ultimul an a fost unul de normalitate, în care nu discuţiile despre persoane au fost mizeze.
„Săptămâna viitoare oficializăm Platforma Cioloş şi legătura dintre PNL şi premierul în funcţie, Dacian Cioloş. Mergem cu Cioloş, din nenumărate motive şi politice, şi administrative, şi europene, până la urmă şi de evaluări personale, fiind unul dintre membrii partidului care a crezut din prima clipă în soluţia Cioloş. După un an de guvernare pot să spun că exerciţiul guvernamental Cioloş a fost cel mai vădit exemplu de guvernare europeană, de eurocraţie şi automat de echilibru guvernamental”, a precizat senatorul Dobra.
Parlamentarul liberal a menţionat că nu i-au lipsit deloc, în ultimul an, distribuirile „pe sprânceană” ale PSD, sau ale oricărui partid. „Personal nu mi-au lipsit deloc nominalizările a tot soiul de baroneţi, baroni, viitori baroni locali, perspective politice pentru partidele de la guvernare despre care să aflăm ulterior te mai miri ce, că au eu ştiu ce tipuri de specializări. A trebuit să vină Guvernul Cioloş şi să spună că membrii numiţi politic în CA nu vor mai fi retribuiţi, la întreprinderile de stat. E un exemplu clar pentru ceea ce Guvernul Cioloş a adus într-un an în România”, a mai declarat Dorin Dobra, un alt exemplu pozitiv fiind inclusiv eliminarea timbrului fiscal.
„Guvernul Cioloş a făcut lucruri bune, dar cel mai bun dintre toate e acela că a fost un an de normalitate, în care nu discuţiile despre persoane au fost mizele, ci discuţiile despre proiecte, în care nu hărţile desenate de Şova – într-un moment de creativitate – sau ulterior de domnul ministru de la Cluj, în alt moment de creativitate au fost mizele. Mizele au fost repunerea în ordine, stabilizarea şi discuţiile fundamentale”, a punctat senatorul PNL.
Demnitarul bistriţean a menţionat că Platforma România 100 oferă perspective de normalitate nu doar pentru PNL, ci pentru orice partid care se asumă ca fiind „un partid onest, nepopulist şi bine intenţionat”.
„Cioloş este opţiunea PNL pentru prim-ministru al României. Miza noastră este să adunăm, să conturăm în jurul numelui Cioloş şi a experienţei pozitive de un an viitorul guvern al ţării”, a mai spus Dorin Dobra.

Comentarii

29/10/16 08:44
alegator

Odata trebuie sa va conturati viitorul partidului si dupa aceea sa va ganditi la lucruri serioase cum este guvernarea unei tari. Din lipsa unor lideri credibili formati in partid, sigur ca recurgeti la imprumuturi gen Titieni. O sa ramaneti cu pantalonii in vine...., credeti ca nu stim ca sunteti o adunatura cojuncturala,dezorganizata, dominata de fostii PDL-isti care se va sfasia pentru posturile guvernamentale, daca cumva electoratul sau mai bine zis jocurile de culise vor face greseala sa va propulseze la putere. Mai trebuie spus ca vor apare in concurenta si PSR -ul lui Nicusor Dan si PMP-ul lui Traian Basescu, pentru a forma majoritatea plangerii. Nu cred ca avem nevoie de instabilitate si nici sa ne insulte si jefuiasca din nou, PDL-isti si basisti sau alti avizi de putere despre care inca nu stim nimic. Mai bine ganditi-va sa va faceti ordine in partid, dupa care sa creionati o opozitie cat de cat coerenta.Veti ramane cu buzele umflate cand Ciolos isi va pune bruxelezii la butoane iar domniile voastre veti vota orbeste ce spun aia. Scuzati-ma pareti niste papagali...ciorovaitori... fara o viziune proprie ca partid, ne mai vorbind de lisa unui program coerent de guvernare! Ciolos insusi spune ca "platforama" domniei sale nu tine de program. As vrea eu sa-l vad pe dl. Nelutu Oltean fericit pe platforma domnului Ciolos...!

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5