Preşedintele Radu Moldovan: S-a pus temelia noii Săli Polivalente!

Oficial, s-a pus temelia noii Săli Polivalente, fiind montați toți cei 659 piloți forați și cele 97 de pahare prefabricate. Urmează montarea celor 97 de stâlpi de susținere, 8 dintre ei fiind deja aduși pe șantier.
 O lucrare de foarte bună calitate, aflată în grafic, una care va avea ecou în viitor, pentru sportul bistrițean și nu numai.
Continuăm munca!

Articol electoral comandat de Partidul Social Democrat – Organizația Județeană Bistrița-Năsăud, executat de SC RĂSUNETUL MEDIA SRL – portal www.rasunetul.ro, CUI mandatar financiar județean: 21200019

Comentarii

18/09/20 15:13
Remus

Si cu asta ce-am făcut? Pentru că pe chelnerul Răducu nu-l duce capul, Bistrita va avea 2 săli de sport polivalente si nici o sală de spectacole performantă pentru un oras resedintă de judet. Din moment ce ai o sală polivalentă în oras de ce să mai faci una la dracu-n praznic pe păsunea din Unirea când eventual cu acei bani ai fi putut să faci un bazin olimpic acoperit sau chiar un patinoar artificial acoperit pentru diversificarea competitiilor sportive găzduite la Bistrița. De asemenea Răducu si-a pus in gând să mute si stadionul „Jean Pădureanu” din parcul orasului tot pe păsunea din Unirea. Nu prin asemmenea imbecilităti se dezvoltă orasul.
Răducu nu-i mai breaz decât Gheorghe Stefan (zis Pinalti), care cu câtiva ani in urmă a inaugurat la Piatra Neamt un stadion de 5 stele unde l-a plimbat pe cu claeasca pe Mircea Sandu, după care s-a ales praful de clubul de fotbal "Ceahlăul".
Pentru ce să investesti banii intr-un alt stadion când orasul Bistrita nu mai are fotbal? Este suficient si mai rational să fie renovat stadionul "Jean Pădureanu" unde fotbalul bistritean a cunoscut GLORIA.
Asta nu inseamnă să nu se amenajeze un complex sportiv in Unirea care ar trebui sa includă doar terenuri si dotari pentru practicarea sportului de masă si care sa fie conceput dupa modelul Complexului Sportiv Gheorgheni din Cluj-Napoca, care a fost realizat cu fonduri guvernamentale prin CNI.
Vezi: https://complexsportivgheorgheni.ro/

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5