Ministerul Tineretului şi Sportului va elabora studiul de fezabilitate pentru modernizarea Sălii Polivalente

Ministerul Tineretului şi Sportului va alabora documentaţia tehnică pentru modernizarea Sălii Polivalente, fiind propusă, în condiţiile în care imobilul va permite, şi extinderea clădirii, în sensul amenajării unei noi tribune. Anunţul a fost făcut de preşedintele CJ, Radu Moldovan, în cadrul unei conferinţe de presă.
“Am primit acordul şi vom primi sprijinul MTS să iniţiem, într-o săptămână, maxim două, un studiu de fezabilitate, pentru reabilitarea integrală şi o miniextindere a Sălii Polivalente. Eu mi-aş fi dorit să o extindem, să mai facem o tribună, dar până nu vine un specialist în construcţii nu ştim.
Studiul se va face în maximum două săptămâni, există nişte date preliminare. Doamna ministru şi-a exprimat acordul, dl. Florian scrie cererea către minister. În etapa a doua, doamna ministru pe linia sa, eu pe linia mea, vom merge la Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice care gestionează Compania Naţională de Investiţii, iar eu sunt încrezător că de la anul va intra în finanţare şi modernizarea Sălii Polivalente”, a precizat preşedintele Consiliului Judeţean.
De altfel, ministrul Gabriela Szabo a precizat că în discuţia cu autorităţile locale au intrat şi alte obiective de investiţii.
“Infrastructura sportivă este unul dintre obiectivele foarte importante pale Ministerului Tineretului şi Sportului. Facem lobby către autorităţile locale să investească în infrastructura sportivă. Chiar şi astăzi am avut discuţii vizavi de stadion, de terenul de la “Liviu Rebreanu”, de Sala Polivalentă. Aşteptăm cererile şi să vedem, împreună cu Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administraţiie Publice, dacă de la anul prindem în programul de la CNI proiectul de reabilitare a Sălii”, a menţionat ministrul Tineretului şi Sportului.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5