Preşedintele Radu Moldovan: Sânmihaiu de Câmpie se dezvoltă cu paşi mari. Primarul Ioan Mate, un partener corect în dezvoltarea zonei de câmpie a judeţului

Preşedintele Consiliului Judeţean Bistriţa-Năsăud, Emil Radu Moldovan, a evaluat stadiul lucrărilor de modernizare de pe Drumul Judeţean 162, Archiud-Stupini-Sânmihaiu de Câmpie, alături de primarul comunei, Ioan Mate, prilej cu care au fost discutate şi celelalte proiecte aflate în implementare în această comunitate.

„Sânmihaiu de Câmpie începe să se dezvolte cu pași mari de când la conducerea sa avem un om harnic și gospodar în persoana lui Ioan Mate. Încă din 2012 am început proiecte importante împreună și acum avem în implementare proiecte în valoare totală de 11,6 milioane de euro”, a declarat preşedintele Consiliului Judeţean.

Preşedintele Moldovan a punctat o mare parte dintre investiţiile din Sânmihaiu de Câmpie, finanţate din fonduri europene, guvernamentale sau de la bugetul judeţului şi bugetul locale. Este vorba despre asfaltarea DJ 162, Archiud-Stupini-Sânmihaiu de Câmpie (10.3 km); asfaltarea drumului dintre Dealul Zorenilor și Jimbor (1,1 km); asfaltarea drumurilor agricole (10,7 km); modernizare drum Brăteni - Stupini - Capu Dealului- (6.5 km); construire sediu Primărie; aAlimentare cu apă: conductă de aducțiune de la Lechința (Sângeorzu Nou) - Sânmihaiu de Câmpie- 8.85 km, stație de pompare, conductă de transport spre Sânmihaiu de Câmpie, Zoreni, La Curte, Stupini și Brăteni (16 km), conductă de distribuție apă potabilă în cele 5 localități (22.7 km); rețea publică de canalizare a apelor uzate și stația de epurare; reabilitarea și modernizarea sistemului de iluminat public; modernizare stradă în Zoreni şi, nu în ultimul rând, construire Capelă în Stupini.

„Sunt proiecte concrete și palpabile care aduc un plus de calitate vieții oamenilor din această zonă. Chiar dacă zona de câmpie se confruntă cu o depopulare masivă, în urma acestor investiții, zona va fi mai atractivă pentru foarte mulți oameni! O veste bună în acest sens am primit-o de la domnul Primar Ioan Mate, care mi-a spus că tot mai mulți oameni caută să cumpere case și teren în această zonă. Mulțumesc domnului Primar Ioan Mate pentru că este un partener corect în dezvoltarea zonei de câmpie a județului nostru”, a mai transmis preşedintele Consiliului Judeţean, Emil Radu Moldovan.

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5