Preşedintele Radu Moldovan: Sunt optimist că vom câştiga alegerile pe 16 noiembrie

Preşedintele PSD BN, Emil Radu Moldovan, şi-a arătat optimismul faţă de rezultatele pe care îl va obţine Victor Ponta în judeţul nostru. Acesta consideră că atât campania electorală din ultimele două săptămâni, cât şi prestaţia candidaţilor vor conduce la un scor mai bun pentru social-democraţi.

Sunt foarte optimist pentru duminică. Cred că ceea ce s-a întâmplat în ultimele două săptămâni şi, în mod special, ceea ce s-a întâmplat în dezbaterile televizate la nivel naţional ne vor aduce în situaţia în care eu sunt optimist că vom câştiga alegerile în judeţul Bistriţa-Năsăud, duminică, pe 16 noiembrie”, a declarat Radu Moldovan, în cadrul unei conferinţe de presă.

Liderul social-democrat a pus în balanţă susţinerea europeană de care se bucură Victor Ponta, de la premierul Italiei, al Republicii Moldova, vicecancelarul Germaniei, preşedintele Parlamentului European etc., comparativ cu cea pentru candidatul ACL.

         “Victor Ponta este un nume greu, cu greutate la nivel internaţional, care are şi pregătirea necesară şi relaţiile internaţionale necesare să ducă România acolo unde îi este locul. Asta în comparaţie cu dl. Klaus Iohannis, care nu este cunoscut absolut deloc în mediul extern. Mi-aş putea permite, este chiar un nimeni din punctul acesta de vedere, având expertiză 0 în tot ce înseamnă politică externă şi relaţii internaţionale”, a precizat preşedintele Moldovan.

         Potrivit lui Radu Moldovan, candidatul ACL este unul “tracasat, obosit, care aşteaptă să se termine să se poată ducă acasă”, “tracasat de cei care se ascund în spatele lui şi care lau scos şi îl folosesc ca pe o marionetă, acelaşi domn Băsescu, acelaşi domn Blaga, aceeaşi doamnă Anastase, acelaşi domn Boc, acelaşi domn Berceanu, domn Videanu şi acelaşi domn, mare domn, lupul moralist Ioan Oltean”.

         Liderul PSD BN a menţionat că pentru un candidat la funcţia de preşedinte este inacceptabil să nu deţină date despre cuantumul pensiei medii, al salariului minim pe economie, să nu cunoască prevederile din Constituţia României, modul de funcţionare al Parlementului etc.  

Comentarii

14/11/14 14:28
Vizitator

Indifrent de rezultatul de duminica, lui Raducu îi “tremură chiloţeii” (ca sa-l citez pe Cacarau, inainte de ruperea USL), ca in judetul BN, Victor Ponta va obtine un rezultat slab. Chiar daca va castiga Ponta, Raducu va fi urechiat urat de tot de Dragnea si ceilalti mafioti de la centru.Asta este si motivul pentru care isi cauta inca de acum tot felul de alibiuri si justificari pe care sa le livreze sefilor sai. Culmea ironiei, pentru Raducu ar fi mai bine sa castige Iohannis, pentru ca atunci ar scapa mai usor.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5