Klaus Iohannis a câştigat şi la Beclean; primarul, primele reacţii

Cu 307 voturi în plus faţă de contracandidatul social-democrat, Klaus Iohannis a ieşit preşedintele României şi de la Beclean, acolo unde PSD câştigă, de regulă, procesele electorale. Reprezentantul ACL la funcţia supremă în stat a fost creditat, în urbea de pe Someş, de 3.360 de alegători, reprezentând 52,39 la sută din totalul celor care au trecut duminică pe la urne, în timp ce Victor Ponta a avut 3.053 de susţinători, adică 47,61 la sută. Pe liste suplimentare au votat 471 din cei 6.456 de oameni care şi-au exprimat aici opţiunile pentru funcţia supremă în stat.
În turul al doilea al alegerilor prezidenţiale, oraşul Beclean a înregistrat o participare masivă la vot, de 65,52 de procente, faţă de 56 la sută, cât fusese proporţia răspunsului la prima strigare, cea din urmă cu două săptămâni.
“Le mulţumesc beclenarilor pentru comportamentul lor electoral de duminică. Au tot respectul meu, indiferent de opţiunile pe care şi le-au manifestat la vot. Pe de altă parte, contextul în care s-a desfăşurat acest al doilea tur de scrutin pentru alegerea preşedintelui a fost unul special, în care emoţiile au contat mai mult decât orice altceva. Cu toate acestea, numărul mare de voturi obţinut de candidatul PSD, Victor Ponta, la al doilea tur de scrutin faţă de primul tur, îmi arată că beclenarii apreciază cum se cuvine eforturile administraţiei publice locale făcute cu sprijinul guvernării PSD de a le dezvolta oraşul. Aşa cum am făcut-o, o voi face şi de acum înainte, indiferent de structura puterii politice: voi munci pentru beclenari şi pentru mai binele acestui oraş”, a declarat pentru ziarul “Răsunetul” Nicolae Moldovan, primarul oraşului Beclean.

Comentarii

18/11/14 06:34
Florin

Orasul Beclean arata frumos, datorită cetatenilor care au inteles sal reprezinte.Nu politic primarul a facut treabă asa cum Dumnezeu la ajutat.Insa politica nu poate conduce sufletul.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5