Prima întâlnire a profesorilor cu noii inspectori

Vineri, în pragul începerii noului an şcolar, profesorii din judeţ se vor întâlni, în cadrul consfătuirilor, cu inspectorii de specialitate. Disciplina Religie – inspector pr. Adrian Cherhaţ, este singura care a avut întâlnirea premergător aceste zile marţi, la mănăstirea Nuşeni. Toate celelalte discipline se vor întâlni pe parcursul zilei de 14 septembrie, când este şi Înălţarea Sfintei Cruci.
Crina Clapou, inspector Învăţământ Preşcolar se află la Năsăud, de la ora 8.30, la Colegiul Naţional „George Coşbuc”, la Beclean, de la 11.00, la Şcoala Generală „Liviu Rebreanu” şi la Bistriţa de la ora 14.30, la Hotel Apollo.
Inspectorul Smaranda Florean se întâlneşte cu cadrele didactice din învăţământul primar la Bistriţa – Hotel Apollo de la ora 8.30, la Năsăud – Colegiul Naţional „George Coşbuc”, ora 11.30; la Beclean – Şcoala Generală „Liviu Rebreanu”, ora 14.30.
Disciplinele tehnice, coordonate de inspector Speranţa Onciu au consfătuirile începând cu ora 9.00 la Colegiul Tehnic „Grigore Moisil” Bistriţa, profesorii de biologie se întâlnesc cu inspector Elena Vârtic de la ora 9.00 la Şcoala Generală „Lucian Blaga” Bistriţa, profesorii de informatică, de la ora 9.00, se vor afla, împreună cu inspectorul Susana Gălăţan la Colegiul Naţional „Liviu Rebreanu”.
Inspectorul Leonida Ilieşiu şi profesorii de sport se vor afla, începând cu ora 9, la Liceul cu Program Sportiv, disciplina Matematică va fi, începând cu ora 9.00, împreună cu inspectorul Lucica Iacob, la Colegiul Tehnic Infoel; limba maghiară, împreună cu inspector Balazs Denes, la Centrul de Cultură Reformată „Halaadas koszpont” de la ora 9.00. Tot de la ora 9.00, profesorii de fizică-chimie şi inspectorul Daiana Bălan, vor fi prezenţi la Colegiul Naţional „Andrei Mureşanu” Bistriţa, profesorii de istorie - socio-umane, de la aceeaşi oră, la Şcoala Generală nr. 2 Bistriţa, împreună cu inspectorul Angelo Manea; Geografie, la aceeaşi şcoală, de la ora 11.00, cu acelaşi inspector. Profesorii de limbi moderne vor fi la consfătuirile cu inspector Viorelia Lupşan de la ora 11.30, la Hotel Apollo, profesorii de arte vizuale, de la ora 12.00, împreună cu inspector Eniko Păvăluc Gal, la Liceul de Arte „Corneliu Baba”, după ce, de la ora 10, cu acelaşi inspector s-au întâlnit, la Liceul de Muzică „Tudor Jarda”, profesorii de muzică. Psiho-pedagogii se vor întâlni cu inspectorii Gabriela Rusu şi Daniel Pavelea la CSEI Beclean, începând cu ora 9.00, învăţătorii şi profesorii din învăţământul special se vor întâlni cu Doris Vass şi Daniel Pavelea la CSEI nr. 1 Bistriţa, de la ora 9.00, profesorii logopezi de la ora 9.00 vor avea întâlnire cu Daniela Hudrea şi Daniel Pavelea la CJRAE Bistriţa, iar cadrele didactice de sprijin, de la ora 9.00, împreună cu Maria Apăvăloaie şi Daniel Pavelea, la Şcoala Generală nr. 1 Bistriţa.
Casa de Cultură a Sindicatelor Bistriţa va găzdui întâlnirea profesorilor de limbă şi comunicare cu inspectorul Salak Ramona de la ora 9.00.
Pe agenda consfătuirilor se află, în primul rând, debutul anului şcolar 2012-2013. Premergător acestui eveniment, joi, de la ora 9.00, va avea loc, la Inspectoratul Şcolar General, întâlnirea directorilor cu inspectorul şcolar general, Camelia Tabără.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5