Primarul comunei Telciu – Sever Mureşan: „Ne zbatem pentru finalizări proiecte, suntem în tranşe finale, aşteptăm bugete finale şi organizăm licitaţii”

În frumoasa şi modernizata aşezare, cu oameni harnici şi pricepuţi, în comuna Telciu, condusă cu pricepere şi dăruire, cu implicare în comunitate şi cu o ţintă precisă de europenizare şi creşterea nivelului de trai, cu un om destoinic şi un primar gospodar – SEVER MUREŞAN, un „argint viu” pentru a finaliza tot ce a demarat ca obiective din fonduri europene, guvernamentale şi locale, viaţa pulsează la maxim şi comuna îşi schimbă aspectul.
În acest sens, perspectiva comunei de a deveni una europeană este certă şi se află pe traiectoria cea bună, iar primarul Sever Mureşan a venit cu argumente: prin tot ceea ce s-a realizat, se află în curs de finalizare sau vor „ataca” noi obiective, exemplificând câteva dintre realizări şi perspective:
* „Pe Măsura 125 s-au reabilitat toate drumurile forestiere de pe raza comunei, am finalizat prima tranşă, am avut vizita pe teren şi vom depune proiecte pentru tranşa a doua, efectuând plăţile pentru prima tranşă.
* Pe Măsura 322 suntem pregătiţi pentru tranşa finală, vom accesa un împrumut de la o bancă pentru a asigura plata TVA-ului care ne revine nouă şi vom trece la finalizarea lucrărilor.
* Pentru Măsura 313 privind „Centrul de Informare Turistică” suntem în aşteptarea bugetului final, s-a organizat licitaţie şi s-au demarat lucrările, sperând să ne încadrăm în termen cu execuţia.
* Prin Asociaţia „Bichigel – Idieciu”, pe Măsura 125, lucrările au ajuns la tranşa a doua şi, în funcţie de banii care vor fi viraţi vom face plata, urmând să finalizăm obiectivele care au fost ţinta noastră, la termenul stabilit prin licitaţie”.
Deci, la Telciu se lucrează, destinele comunei se află pe mâni bune, iar primarul, cu echipa Primăriei şi Consiliului Local sunt angrenaţi în modernizarea şi înfrumuseţarea localităţii.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5