Primarul Dumitru Buşcoiu din comuna Zagra: „Ne mobilizăm pentru absorbţia de fonduri europene şi finalizări de proiecte”

În comuna Zagra, eforturile conducerii acestei frumoase aşezări sunt canalizate pe absorbţia a cât mai mulţi bani europeni şi finalizarea proiectelor demarate din fonduri proprii şi din fonduri europene.
Astfel, primul gospodar al comunei şi omul care se implică în modernizarea şi europenizarea localităţii, primarul DUMITRU BUŞCOI, alături de consilieri şi cei din cadrul Primăriei, ne-a relatat acţiunile care sunt demarate şi perspectiva în viitorul apropiat:
*S-au continuat lucrările pe Măsura 322, prin asfaltarea a 5,6 km drum comunal. *Se finalizează alimentarea cu apă potabilă şi canalizare în satul Perişor, pe Măsura 322. * S-a terminat reabilitarea Căminului Cultural Zagra şi, în decurs de două săptămâni se vor face recepţiile la aceste trei obiective.
* Din anul 2012 s-a început şi se modernizează drum forestier, pe Măsura 125C, se lucrează intens şi până în 15.08.2013, se vor finaliza cei 8 km prin asfaltarea drumului pe traseul Mănăstirea Bichigiu – Suplai până la Stejoare, de sub muntele Ţibleş.
* Se află în curs de licitaţie pentru lucrări din fonduri proprii – reabilitare şi modernizare Cămin Cultural Poienile Zăgrii.
* Până la începutul lunii iunie se va organiza licitaţie pe Măsura 125D pentru amenajarea a 14 pâraie împotriva inundaţiilor. * Lucrări de amenajare păşuni – 10 adăpători la păşunea comunală din satul Perişor, ultimele două realizându-se cu fonduri europene.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5