Primarul din Sîngeorz-Băi, Traian Ogâgău, le-a făcut o surpriză angajaţilor de Paşti ! O altă surpriză, de Înviere

Primăria Sîngeorz-Băi a fost azi în sărbătoare, în ultima zi de muncă înainte de Paşti. Primarul Traian Ogâgău le-a făcut o surpriză angajaţilor.
"Colegii din primărie sunt cei alături de care duc greul administrației locale. În acest sens, am trecut astăzi prin toate compartimentele primăriei, oferindu-le câte un ou de Paște, mulțumindu-le totodată pentru efortul și dedicarea fiecăruia dintre ei pentru proiectele desfășurate în orașul nostru. Așadar, vreau să le urez atât lor cat și familiilor - Paște Fericit, putere de munca dar mai ales multă înțelegere" a declarat primarul din Sîngeorz-Băi, Traian Ogâgău.
De Înviere va urma o altă surpriză.
"Dacă ne uităm tradițiile, uităm de unde am plecat și cine suntem cu adevărat. Aici, la Sângeorz-Băi, ne asigurăm că sfintele obiceiuri rămân neschimbate de-a lungul timpului, motiv pentru care astăzi, ne-am adunat cu mic cu mare în parcul stațiunii pentru a da culoare ouălor de paște. Cei mai bucuroși au fost copilașii care au dat culoare fiecărui ou și în care ne punem încrederea că lucrurile bune vor dăinui pentru multa vreme la noi în Sângeorz. Vreau cu această ocazie să le mulțumesc tuturor celor implicați: copiilor, părinților, bunicilor dar și trupei Jokers - în frunte cu doamna Ana-Maria Flore care a susținut acest eveniment! Ouțele vopsite au fost încredințate Părintelui Șanta care le va împărți celor mai în vârstă în Sfânta noapte de Înviere" a declarat Traian Ogâgău, primarul din Sîngeorz-Băi.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5