Primarul Doru Crişan: Vă aşteptăm în parcurile comunei, dar vă rugăm respectaţi regulile!

Primarul comunei Prundu Bârgăului a transmis un mesaj către comunitate, în care le lansează invitaţia de a ieşi în parcurile comunei, dar cu respectarea normelor de protecţie, igienă şi distanţare fizică.

„Având în vedere prevederile HOT. nr. 24 din 14.05.2020 privind aprobarea instituirii stării de alertă la nivel național și a măsurilor de prevenire și control a infecțiilor, în contextul situației epidemiologice generate de virusul SARS-CoV-2, cu toate că o parte din restricții au fost relaxate, vă rugăm, ca în continuare să respectați măsurile de distanțare socială , de igienă corporală precum și purtarea, în mod obligatoriu, a măștii de protecție faciale în spații publice închise.
Potrivit noilor reglementări, fiind permise activități de petrecere a timpului în aer liber, vă invităm în parcurile din comună, însă, cu respectarea măsurilor de distanțare socială.
Amintim faptul că activitățiile în spațiile de joacă pentru copii, sunt interzise”, este mesajul transmis de primarul Doru Crişan.

De altfel, un mesaj de încurajare şi de susţinere a vizat şi echipa de fotbal feminin Heniu Prundu Bârgăului.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5