Primarul Ioan Scridonesi: Încep lucrările de cadastrare a comunei Poiana Ilvei

Una dintre condiţiile viitoare pentru obţinerea subvenţiilor pentru agricultură este aceea ca terenurile pentru care se solicită sumele respective să fie intabulate. Astfel că primarul comunei Poiana Ilvei, Ioan Scridonesi, a iniţiat o hotărâre de Consiliu Local prin care au fost aprobate sumele necesare cadastrării întregii comune. În următorii trei ani, peste un milion de lei vor fi investiţi de la bugetul local pentru ca întreaga suprafaţă a localităţii să fie înscrisă în cartea funciară.

         În data de 13 noiembrie, după 10 luni de la debutul licitaţiei, odată cu finalizarea contestaţiilor, a fost semnat contractul pentru realizarea lucrărilor care se vor desfăşura pe parcursul a 36 de luni,  iar ordinul de începere a lucrărilor urmează să fie dat în data de 20 noiembrie şi lucrările vor începe cu întocmirea raportului preliminar, informarea populaţiei, completarea bazei de date şi studiile geodezice.

         Primarul Ioan Scridonesi face un apel la populaţie să aibă răbdare, să coopereze cu cei care se ocupă de efectuarea expertizelor, să îşi stabilească limitele de proprietate, să prezinte documentele care le sunt solicitate dar şi să răspundă prompt tuturor invitaţiilor lansate de Primărie la dialog şi clarificarea eventualelor probleme care pot să apară pe parcursul executării lucrărilor de cadastrare. 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5